Det bidde inget om Turkiet, det bidde om något annat!

Hallå bloggen!

Det bidde tyvärr inget mer inlägg om vår resa till Turkiet i juli 2011, det bidde ett annat inlägg istället!

Skämt å sido, men det var väldigt länge sedan som jag skrev i bloggen och nu har tyvärr minnena bleknat lite så jag kommer inte längre ihåg alla detaljer från resan. Nu drömmer jag istället om nästa års resa!


Vad har jag gjort då på denna långa tid som jag inte har bloggat? undrar ni kanske. Jo, det skall jag säga er, jag har inte haft en lugn stund sedan skolan började i slutet på augusti. Jag går ju nu mitt andra år på Medicinska sekreteraprogrammet på Örebro universitet (och också det sista, om jag inte väljer att studera ytterligare ett år och ta en så kallad kandidatexamen, vilken är frivillig) och det är väldigt mycket att plugga! Vi läser en helt webbaserad kurs, Hälso - och sjukvårdsadministration B och även Medicinsk dokumentation och verksamhetsförlagda studier 1, som vi läser på universitetet. Jag läser ju på halvdistans, så jag är på universitet en dag i veckan och har föreläsningar och resten läser jag hemma. I vår kurs som vi läser på universitetet, lär vi oss nu hur man skriver patientjournaler, remisser, epikriser m.m. och i november ska vi ut på praktik och lära oss hur yrket går till! Jag tycker det ska bli jättespännande, jag ser verkligen fram emot det! Jag ska praktisera både på en vårdcentral och på kirurgmottagningen på lasarettet, totalt i 18 dagar. Samtidigt som vi praktiserar ska vi läsa den webbaseradekursen på halvtid, så det kommer bli tufft att göra båda delarna samtidigt. Men det ska nog gå bra, så länge som det är roligt så fixar ju sig det mesta!

Så...tyvärr kommer det inget mer inlägg om vår resa till Turkiet som vi gjorde i somras. Om ni ska åka till Turkiet eller har några frågor om vår resa är det bara ni frågar mig så ska jag berätta det jag vet! Men mer om resor kommer ni nog få läsa här i bloggen, för som sagt...jag drömmer redan om nästa års resa och förhoppningsvis åker jag till något varmt land sommaren 2012! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0