Vårpromenad

Dagens ordspråk: Den som alltid vet bäst lär sig aldrig något.

Hallå!

Då var det redan fredag igen! Den här veckan har gått lika fort som de brukar göra, fast jag inte trodde det i början av veckan. Den har i alla fall varit hur skön och bra som helst!

Idag vaknade jag upp till en fin dag igen, så skönt! Det har varit några grå dagar nu med solen i moln men idag kom den tillbaka och tillsammans med plusgraderna har ännu mer snö försvunnit från hustaken och vägarna.
När jag var ute och hämtade posten imorse såg jag att asfalten hade kommit fram lite och jag blev så sugen på att ta fram cykeln! Det kommer ta lång tid för alla snöhögar att smälta, men cykelbanorna går ju lite fortare och med den här farten kanske det inte dröjer så länge till innan jag får cykla. I somras cyklade jag 13 km nästan varje dag om det inte var alldeles för varmt eller om jag hade för ont. Det är mitt sätt att träna på, för jag kan inte gå den sträckan men cykla den går bra. Dock cyklar jag inte på vintern för jag vill inte ramla på någon hal fläck och slå mig gul och blå. Jag stukade foten en gång när jag ramlade på en hal fläck innan det blev vinter. Det gjorde ju ont först men gick sedan över men sedan efter ungefär två veckor svullnade den upp igen och blev jättestor. Jag röntgade den för på vårdcentralen trodde de att jag hade en spricka i foten men som tur var hade den klarat sig och bara blivit en svår stukning. Jag förstår inte än idag varför jag fick problem med den efter två veckor när den var bra innan. Mycket märkligt, men jag vill inte gärna råka ut för samma sak igen! Därför håller jag mig till promenader i det fina vårvädret som jag gjorde idag!

Vad har ni haft för er idag då? Några roliga planer till helgen? =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0