Fullt upp!

Dagens ordspråk: En knuten näve kan varken ge eller ta.

Hallå!

Idag har jag haft fullt upp hela dagen, ända från förmiddagen till nu på kvällen! Om jag tänker efter har jag haft fullt upp nästan hela veckan, med skolarbeten och lite jobb kring min bok. I torsdags hann jag inte med någon uppdatering alls för efter skolan var jag hos min sjukgymnast och sedan hade jag inte tid att skriva. Men idag har jag svarat på mina kommentarer i alla fall! Även om jag inte har hunnit svara på dem förrän nu så uppskattar jag dem supermycket! =)

Igår kom min bror Mikael hit ifrån Stockholm! Sonja, hans flickvän, är i Kina just nu och därför kom han hit i helgen och han kommer även hit i påsk! Det är jätteroligt för vi ses så sällan och så kort, men nu blir det lite mer i alla fall.
Jag har varit med honom i hela dagen och samtidigt jobbat med min bok. Det har tagit nästan hela dagen, för jag ska nämligen trycka den till veckan! Jag har läst igenom allting och fått hjälp av två andra korrekturläsare och allt ser rätt ut. Ska bli så spännande att få trycka den till en bok!

Nu ikväll blir det att ta det lugnt. Jag mår inte så bra, för jag är ordentligt förkyld. Jag har ont i halsen, hostar jättemycket och snoren rinner som bara den. Kanske inte så smickrande eller roligt för er att läsa då men, haha, men det är så det är! Så det blir att mysa lite i soffan istället och ta det lugnt, =)

Hur har eran lördag varit idag?


Kommentarer
Postat av: Ingrid

hoppas du får en skön söndagskväll :)

2010-03-28 @ 20:02:39
URL: http://lillsiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0