Repris på igår

Dagens ordspråk: Min dräng hade också en dräng och begge var dem lata.

Hallå!

Idag har det varit en repris på gårdagen med det jättefina och härliga vädret! Det har varit hur skönt som helst att sitta ute i solen och bara vara. Jag satt ute i några timmar idag också och nu har jag blivit röd och fått så jag tiger (för idag i alla fall). Tyvärr verkar det som att vädret ska bli sämre imorgon, men det hoppas jag inte stämmer. Hur som helst har jag verkligen utnyttjat det fina vädret idag i alla fall!

När jag satt ute i solen kom jag på ett tips som jag skulle blogga om idag - som har med solen att göra! Det var verkligen jättevarmt idag och då kan det bli jobbigt att ligga och sola. Jag vill ha färg på mig och jag tycker att det är så skönt att vara ute i solen, så jag brukar alltid ta med mig en bok. Det är jättebra, för då försvinner jag in i en annan värld och jag tänker inte lika mycket på hur varmt det faktiskt är. Det gör att jag orkar sola längre än bara 10 minuter!

Förutom solningen idag, har jag bara tagit det lugnt och skönt! Sommaren brukar innehålla lata och sköna dagar för mig och det har den verkligen gjort idag, jag har njutit till fullo! Jag är väldigt förkyld så jag vill inte anstränga mig vidare värst mycket heller, för jag hostar (mest på morgon och kväll) och har ont i halsen. Därför kommer inte cykling alls på tal nu, för det skulle bara göra det hela värre. Att bara ta det lugnt har jag ingenting emot. Det är ju faktiskt sommarlov!

Jag måste även passa på att grattulera min bror Mikael på min blogg också! Han fyller nämligen år idag! När han var här förra helgen när jag tog studenten, firade vi honom eftersom att han bor i Stockholm. Imorgon, den 18 juni, fyller även min mamma år! De fyller väldigt tätt intill varandra, så jag passar på att skriva grattis till er båda. GRATTIS! <3Kommentarer
Postat av: E M M A

sv: jaa :)

haft en bra dag?

2010-06-17 @ 21:45:58
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/
Postat av: sanne-madeleine

söt blogg

2010-06-18 @ 01:24:51
URL: http://sannemadeleine.blogg.se/
Postat av: Erica

Nice att sola… :)

2010-06-18 @ 03:24:58
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: i

Vad ska du göra idag? :D

Ha det så bra!

Kram

2010-06-18 @ 09:05:22
URL: http://pyjjamashallon.se
Postat av: emelie

vad gör du ikväll då?:D

2010-06-18 @ 19:24:14
URL: http://emelieastemoo.blogg.se/
Postat av: Jennifer

här har vädret varit dåligt både idag och igår..

2010-06-18 @ 22:01:57
URL: http://jenniferbergqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0