Regn och rusk!

Dagens ordspråk: Etikett är konsten att veta hur man gör fel sak på rätt sätt.

Hallå!


Idag har det regnat nästan hela dagen, precis som det gjorde igår. Nu vill jag ha sol och varmt väder istället för regn och rusk! Att vilja ha fint väder är jag nog inte ensam om, speciellt inte nu när det är festival här i Karlskoga! PIP-festivalen är här (Putte i Parken) och de har haft jättedåligt väder hela tiden. Tråkigt, för det är ju inte alls lika roligt då! Speciellt inte för de som tältar, bör väl tilläggas, det lär vara väldigt blött för dem. Förra året var det också dåligt på PIP tror jag, men då var jag i 45-grader varma Turkiet, så då led jag verkligen inte av något regn! =)

På tal om Putte i Parken...jag var på stan idag och det var väldigt mycket folk där. Vi hade lite ärenden att uträtta och på Lindex gick väldigt många regnkappor och regnbyxor åt kan jag lova, haha! Det var många som köpte det och på Hemtex gick det istället åt lite handdukar, haha! Jag kan tänka mig att det går åt mycket regnskydd nu också, när det har regnat så ofantligt mycket på dem som har tältat. På Lindex fyndade förresten jag och mamma lite på rean, för de hade ett erbjudande om att man fick ta 2 plagg och betala för 1! Hur bra som helst och jag hittade en jättefin randig topp! Den fick följa med hem. Alltid roligt när man kan fynda riktigt, riktigt bra!Reafynd från Lindex!


Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Har de mycket bra saker där då?? :)

2010-07-30 @ 20:39:55
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Lucke

Hejsan, vad göres? :P

2010-07-30 @ 21:00:03
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: hanna

allt bra?=)

2010-07-30 @ 21:08:10
URL: http://hannazlife.blogg.se/
Postat av: Matilda

Fin tröja, lite somrig shopping sitter ju aldrig fel har jag lärt mig på äldre dar, haha :)

2010-07-31 @ 16:44:47
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Emma

haha fyndigt:) jag gillar dina "dagens ordspråk"!

fin tröja:)

2010-07-31 @ 22:39:11
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: Maria

(gick inte att kommentera det övre inlägget)

Åh vad hemskt att Chenfei blivit utvisad! Jag hoppas verkligen att hon får återvända till Sverige, för det låter verkligen som om hon trivdes bra där. Varför fick hon inte stanna i landet? :Osv: Tack så mycket! :D Vad roligt att du tycker det.Ullared verkar så sjukt stort och överallt läser man i bloggar att folk varit dit. Det måste verkligen vara en bra affär. Vi har en lite liknande affär här i Finland som heter Tuuri. Åtminstone tror jag att den är liknande, vad jag sett utav Ullared. :)

2010-08-01 @ 01:02:46
URL: http://various.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0