Idag har jag bloggat i 1,5 år!

Dagens ordspråk: Väck inte den björn som sover.

Hallå!

Nu har jag suttit vid datorn väldigt, väldigt många timmar idag, känner jag nu. Jag har inte ägnat bloggen så mycket uppmärksamhet trots att jag har suttit här, men jag har renskrivit några kapitel till min bok! Jag har skrivit allt för hand för att jag då tycker det är lättare att komma igång, men jag vill ju ha det på datorn också. Det blev ett tio-tal dataskrivna sidor vilket gick ganska fort att skriva (jag kan skriva utan att titta på tangenterna och det går väldigt fort. Beror på att jag spelar klarinett utan att se vad jag gör och därför har jag väl övat upp muskelminnet. Skriver sms utan att titta på knapparna också) men det finns ju mer saker att göra än att bara skriva allting rätt upp och ned! Nu är jag i alla fall klar efter mycket om och men då texterna har hoppat fram och tillbaka helt fel på utskrifterna.

Förutom att ha (word)datanördat idag har jag inte gjort så mycket! Jag har tagit det lugnt och vilat och läst en hel del. Min lilltå blev ju väldigt svullen igår och även stortån och de är lika stora idag. Har som tur var inte haft ont så i dem i alla fall! Jag har inte utmanat ödet med att ta en promenad, som jag gärna ville, men tänkte att det inte var någon bra idé för att risken att de kommer göra ännu mer ont än vad de redan gör är ganska stor.
Men genom att vara inne har jag ju fått en hel del annat gjort, som läxor och klarinettspelande. Finns fördelar och nackdelar med allting!

Vet ni vad jag kom på nu, medan jag skrev här! Jag hade tänkt påbörja en annan mening först men då slog det mig att idag har jag bloggat i 1,5 år! Jag har nämligen skrivit upp det i min allmenacka för jag ville inte glömma bort det, haha! Jag uppmärksammar det för jag tycker det är så roligt att blogga! Jag har läst igenom gamla inlägg som jag har skrivit och många av dem, i alla fall som jag själv tycker, är riktigt bra! Det har inte blivit några sådana inlägg på ett tag som handlar om tips och hur jag tänker på saker som mitt handikapp och min värk, men jag lovar att det är påväg och att det kommer snart! Jag har inte haft så mycket tid bara, men det får jag snart! Jag riktigt längtar tills jag får göra det, de inläggen brukar vara populära!

Nu till det jag hade tänkt skriva! Till veckan kommer jag tipsa om en riktigt bra sak som jag köpte för några veckor sedan! Jag har inte skrivit om det förut så ni vet inte vad det är, men jag kan lova er att ni verkligen inte vill missa det! Det är en sak som är till för att hjälpa och som verkligen gör det! En ledtråd kan vara att det handlar om skönhet, men det är inte bara för tjejer utan passar även finfint för killar! Mer säger jag inte, ni får gå in och läsa min blogg under veckan, kanske rent av imorgon, då får ni se vad det är jag så gärna vill tipsa om!

Ha nu en fortsatt trevlig söndag och kväll så hörs vi mer imorgon!

Kommentarer
Postat av: jenny

japp:)

2010-01-25 @ 07:16:53
URL: http://jennysv.blogg.se/
Postat av: Erica

Grattis till att ha bloggat i 1,5 år.. =)

2010-01-25 @ 12:27:57
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: matilda

sv:jag har 2 stycken testbloggar en där jag har samma som den jag har nu om det skulle bli något fel och sen har jag gjort en till som jag gör min egen design på :) skriver inget så den bara testar design på den.. :)

vad har du haft för dig idag? :)

2010-01-25 @ 18:32:29
URL: http://tildaas.webblogg.se/
Postat av: V I L J A

Svar: Med mig så är det bara bra, ska gå ner och kolla på outsiders som börjar idag :)



Hur är det med dig då?

2010-01-25 @ 19:54:25
URL: http://viljasvarld.blogg.se/
Postat av: alexandra

Haha, det går inte så bra med videoinläggen för min del! 1 inlägg hittils, inte mycket haha. Måste ta mig i kragen men man vet ju inte vad man ska säga/göra haha :P

Känns bara som man skämmer ut sig som du säger.. hehe..



Efter studenten ska jag utomlands, Turkiet med en del från klassen.. Sen i sommar ska jag jobba en jävla massa (hoppas jag på!!!), sen ska jag antingen till Australien eller USA :) Själv ?? :D

2010-01-25 @ 20:42:04
URL: http://evelinaalexandra.blogg.se/
Postat av: Maria

Grattis på 1½-års bloggdagen! :D Hihi.



sv: Jamen precis. Och så är det jobbigt att behöva lära sig vad Sokrates, Platon och Aristoteles ansåg och saker och ting också.

Vad roligt att ni fick argumentera! Vi har inte fått göra det (ännu åtminstone), bara diskutera.



Det skulle det verkligen.

2010-01-25 @ 21:15:46
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: MyzaaN - Princess Pink

okejs:D låter ju dom mig ;) grattis på 1,5 års dagen ;)

2010-01-25 @ 21:59:58
URL: http://myzaans.blogg.se/
Postat av: Sabina

Vad tycker du om övernaturliga fenomen - andar? Tror du på sånt eller inte? Har du någonsin vart med om någonting övernaturligt?

Kika in på min blogg och lämna några rader i mitt diskussionsinlägg som handlar om just andar. Du hittar inlägget här: http://saabiina.blogg.se/2010/january/25-januari-10-diskussion-9.html



Tack!

2010-01-25 @ 22:44:18
URL: http://saabiina.blogg.se/
Postat av: jenny

kul att du bloggat i 1,5 år:)

2010-01-26 @ 07:13:32
URL: http://jennysv.blogg.se/
Postat av: matilda

skolan också :/ vilken klass går du i? :)

Har frågestund nu på min blogg ställ gärna en/flera frågor till mig! :)

2010-01-26 @ 18:14:56
URL: http://tildaas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0