IKEA och Marieberg Galleria

Dagens citat: Man kan inte köpa kärlek, men man kan få betala dyrt för den. - Henny Youngman

Hallå!

Idag har jag haft en toppenbra, rolig och finfin lördag!
Vi här hemma åkte in på förmiddagen till Örebro för att möta upp Malin, Adde och lilla Lowe för att gå på IKEA och Marieberg! Jag vet ärligt talat inte vart de här timmarna och den här dagen har tagit vägen, men roligt, det har vi haft!

Vid halv 11-snåret åkte vi in på IKEA och mötte som sagt upp min syster Malin, Adde och deras 8-månaders gamla bebis Lowe! Vi hade bestämt att vi skulle träffas där idag för att umgås lite och göra någonting roligt, samtidigt som vi behövde inhandla lite på IKEA. När vi skulle gå in sov Lowe, men det dröjde inte länge innan han vaknade och då blev det lek och bus för hela slanten! När vi fikade och Lowe åt mat var han mer intresserad av att kolla på mig och slå och banka i bordet än att äta. Han vet hur man lockar fram barnungen i mig, haha!

När de andra skulle gå och betala det de hade köpt, gick jag och bar Lowe och försökte hitta någonstans att sitta. Det var en tjej som stod i närheten av mig och hon sa att han höll på att tappa sin strumpa. Det var bra att hon sa, för det hade jag ingen koll på! Innan hon gick sa hon till sin kompis att Lowe var så söt att hon bara fick lust att pussa på honom, haha! När vi väl hittade en plats att sitta på, kom det en tjej med sin lilla flicka och satte sig bredvis oss. Lowe blev helt fascinerad och tittade på henne, haha! Hon var lite äldre än honom och berättade att hon hette Molly. Mollys mamma och jag småpratade lite en stund innan de skulle vidare. Jag tänkte inte alls på hur jag satt med benen och helt plötsligt såg jag att flickan ramlade, över mina fötter! Jag har en tendens att alltid ha fötterna så långt ut utan att jag tänker på det. Jag blev helt förstörd och sa "Åh, förlåt, förlåt! Det var mina fötter hon ramlade över, åh, förlåt mig!" Flickan grät inte eller så och hennes mamma sa att hennes dotter borde ha tittat vart hon satte fötterna. Jag fick så dåligt samvete och har gått och tjatat om det hela dagen. Det känns så dumt, det var ju inte meningen! Tur att det gick bra i alla fall.
När Molly och hennes mamma hade gått, kom det en till flicka och hennes mormor eller farmor. De tittade på Lowe och de berättade att flickan som hette Greta, hade en lillebror som var ungefär lika gammal som Lowe. Det var roligt att sitta där och småprata lite om barn och allting. Lowe tyckte däremot att det var kul att ta av sig strumporna hela tiden medan jag satte på dem, haha!

Efter IKEA åkte vi förbi Rusta en sväng, de har ju byggt ut nu i Örebro! Hittade lite smågrejer som jag brukar passa på att köpa när vi är där. Efter det åkte vi vidare ut till Marieberg! Även fast mellandagarna är över sedan länge är det fortfarande mycket rea! Inne på Gina Tricot hade de skitmycket rea. Vissa väskor där kostade 49 kr, som det är fullpris på på internet i deras webbshop, tänkte bara tipsa om det ifall ni ska köpa någon! Jag sprang på en top med puffärmar på axlarna! Jag gillar trenden med markerade axlar och har två toppar från Monki som har det, men ingen av denna variant. Blev jätteglad när jag såg den, när även den kostaste 49 kr. Fynd, det gillar vi!

Åkte från Örebro vid klockan 18.00 ungefär efter att ha sagt hejdå till Lowe och Malin och Adde. Lowe har varit så glad hela dagen, han älskar att vara bland mycket folk! På IKEA stortrivdes han och skrattade och var så lugn hela tiden. Blev verkligen en heldag tillsammans med de vilket var jätteroligt! Får se när vi ser dem nästa gång. Med mitt och mammas begär efter Lowe lär det bli snart, ;)

Nu ikväll blir det att ta det lugnt. Jag har haft ont i foten under dagen, konstigt nog, och min lilltå har svullnat upp och blivit stor. Har ont i stortån också (har opererat den för att jag hade en halgusvalgus knöl p.g.a jag gick på tå när jag var liten och den är lite känslig) så den ska jag inte hitta på några dumheter med. Har tagit på salva så hoppas den mår bättre imorgon!


Min top med markerade axlar som jag köpte på Gina Tricot! Jag har
kollat på den förut på deras hemsida. Som tur var köpte jag den inte då,
utan idag, då den var på rea för 49 kr! Som hittat!





Kommentarer
Postat av: LIENE

sv: Visst, gör så:)

godnatt

2010-01-24 @ 00:22:46
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: jenny

snygg

2010-01-24 @ 09:17:32
URL: http://jennysv.blogg.se/
Postat av: matilda

snygg tröja :)

sv:har typ bara slappat...håller ocks¨på att göra en design på min test blogg ;)

2010-01-24 @ 09:26:32
URL: http://tildaas.webblogg.se/
Postat av: jessica

Kul att gå runt på IKEA :) man blir dock så himla sugen på att flytta hemifrån!

2010-01-24 @ 11:51:21
URL: http://saywhatyouwant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0