Brorsan kommer till helgen!

Dagens citat: Djur är märkliga. Hunden ser upp till dig. Katten ser ner på dig. Bara grisen ser på dig som en jämlike. - Winston Churchill

Hallå!

Jag önskar att vi alltid kunde ha fyra-dagars-vecka i skolan, som den här. Det har verkligen känts som en mjukstart och nu imorgon är det ju redan fredag!
Veckorna brukar ju normalt sett gå väldigt fort, och den här terminen fram till studenten kommer vara den kortaste (vad det känns som i alla fall) som vi treor nog har upplevt. Det är ju från nu bara sex veckor kvar till sportlov, (för oss esteter går vi bara en vecka i skolan efter sportlovet innan vi har vår Restaurangshow, som räknas som vår praktik, då vi är borta två veckor) sedan är det ytterliggare sex veckor kvar till påsklovet och sedan mina vänner, går tiden i ruskansvärd galopp fram!

Hade idag sovmorgon till klockan 09.35, eftersom att vi inte läser religion längre. Alltid skönt att få sova lite extra på morgonen! Hade en väldigt kort dag, för jag slutade sedan vid klockan 14.30. Hade klarinettlektion som sista lektion. Jag kunde ju inte ha den i tisdags för att jag inte mådde bra, och nu har den blivit flyttad till torsdagar istället. Det är den bästa dagen enligt mig att ha instrumentallektionen på (vi på estet har en timmes undervisning i vårt/våra instrument i veckan) för den ligger bättre till och när man har haft lov och kanske inte varit flitigast på sitt instrument kan det vara skönt att inte ha lektionen på tex måndagen, ;)

Fick reda på igår att min bror Mikael och hans sambo Sonja kommer till oss i helgen! Vi såg de i november sist, eftersom de har varit ute och rest, men nu kommer de som sagt hem. Ska bli roligt att träffa dem igen och jag vill veta allt om deras resa!

Imorgon blir även min systerson, Lowe, 8 månader gammal! Det känns helt sjukt att han redan har blivit så stor! Tiden har gått enormt fort sedan han föddes! Jag hade aldrig kunnat förutspå hur det skulle bli att ha en bebis i familjen, eftersom att jag aldrig har haft något småsyskon själv, är ju minst, som sagt. Han kommer säkert börja gå snart, för han är så före i sin utveckling. Han har redan fått en gå-vagn och när jag håller han i händerna och går, går han också. Han har ju redan stått "lull" som jag har glömt berätta betyder att man står upp helt själv utan att hålla i sig i någon eller något! Kryper fram gör han redan så man får vara med och se vart han tar vägen!
Tänk när han blir ett år, den 15 maj! Det kommer bli roligt! Vi brukar busa massor när vi ses i alla fall och ibland skrattar han så att han nästan storknar! Jag också för den delen, som känner mig som någon konstig lekgumma, ;)

Ha en trevlig och bra torsdagskväll allesammans så hörs vi mer imorgon! =)

Kommentarer
Postat av: sofie

sv; ja fick skolios när jag gick i sexan men började behandling i åttan.

jaa i och med operationen så "låser" man kröken, så nu är den 24grader och det paritet i ryggen kan inte ändra på sig. dom har skruvat ihop det. syns på en röntgen bild jag har, i detta inlägg: (sista bilden) http://enmedskolios.blogg.se/2009/december/6-manader.html

2010-01-14 @ 22:15:06
URL: http://soooofieeee.blogg.se/
Postat av: alexandra

Åååh äntligen hittade jag din blogg igen!!! jag har tänkt på den ett tag nu.. Läste alltid här innan sen försvann den från min dator ;( Hur är det med dig nu för tiden? minns du mig? :O

2010-01-14 @ 22:18:36
URL: http://evelinaalexandra.blogg.se/
Postat av: jenny

trevligt, vad vill du läsa?

2010-01-15 @ 07:20:43
URL: http://jennysv.blogg.se/
Postat av: MyzaaN - Princess Pink

ja :D men nu brukar gilla tävlingar får ju göra ltie för mina läsare :D



nej har inte läst den än :/ men har önskat mig den tills jag fyller år iaf (A) så hoppsa jag får den :D

2010-01-15 @ 19:32:43
URL: http://myzaans.blogg.se/
Postat av: jessica

vad gör du i helgen då?=)

2010-01-16 @ 01:07:05
URL: http://saywhatyouwant.blogg.se/
Postat av: matilda

sorry för sent svar men läs på bloggen vrf :)

det är brara bra här!

det blir välatt vara med kompisar :)

2010-01-16 @ 09:28:41
URL: http://tildaas.webblogg.se/
Postat av: Emma

Ha en trevlig lördag:)

2010-01-16 @ 11:25:11
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: N A T H A L I E ♥

nu är finalisterna uppe i månadens blogg !

kolla om det är du ;)

2010-01-16 @ 15:47:57
URL: http://torpenbergs.blogg.se/
Postat av: LIENE

haha då ska man skaffa en gris alltså!

men nej, faktiskt så tycker jag inte katter kollar ner på en, iaf inte min. Hon är bara självständig, en väldigt självständig kompis och som har egen vilja. Hon kommer till mig när hon vill, men hon kommer alltid då när jag verkligen behöver det.

2010-01-16 @ 18:52:45
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Sannas fotografi

Ja tiden fram till studenten kommer verkligen flyga bort!

2010-01-17 @ 11:17:26
URL: http://emmotsanna.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ha en fortsatt fin söndag och bra kommande vecka! :)

Kram

2010-01-17 @ 15:26:41
URL: http://makrills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0