Bok som projektarbete

Dagens citat: Förlåt dina fiender, men glöm inte bort deras namn. - John F. Kennedy

Hallå!

Imorse gick jag iväg till skolan som vanligt. Började klockan 08.00 så det blev en tidig uppstigning och när jag väl är där upptäcker jag att jag bara har en lektion. Hade Historia B på morgonen men det vi håller på och jobbar med får vi göra hemma så vi behöver inte vara där på lektionen, fick vi reda på idag. Nästa lektion skulle egentligen ha varit Ljudteknik, men vi håller på och spelar in egna låtar i studion och det är inte min tur förrän nästa vecka så jag behövde inte gå på den heller. Sedan återstod bara den sista lektionen och den hade jag också fått hemuppgifter på. Så jag fick gå hem tidigt! Men det gjorde ingenting, faktiskt, det är ju inte varje dag man har sådan tur! =)

Vilken snöväder det har varit här idag! De varnade på nyheterna om att det skulle komma mycket snö tidigare idag, men det har inte varit värre än att det bara har snöat i flera timmar i sträck. Kunde ju ha varit riktigt oväder med blåst och kyla men temperaturen är bara runt -1 grad, förut i alla fall. Det är riktigt mycket snö här nu, den har legat kvar ända sedan julen. Om det snöar i den här takten kommer det vara mycket att skotta imorgon. Det är jobbigt att pulsa genom all snö, men om det betyder att vi får en väldigt fin sommar, får det snöa hur mycket det vill!

Jag satt nyss och skrev på mitt projektarbete som är min bok om mitt handikapp! Jag trodde i början att det kanske skulle blir runt 50 dataskrivna A5, men jag vet inte om det kommer räcka. De som känner mig vet att jag älskar att skriva långt och inte kan korta ned någonting, så det är nog ingen som är särskilt förvånad.
När boken är klar skulle jag vilja att alla mina bloggläsare fick läsa mina texter! Jag tror att den kan hjälpa jättemycket och det finns så mycket där i som jag själv skulle vilja läsa av någon annan som var handikappad.
Jag önskar något innerligt att det kan bli möjligt en dag!

Ni andra som går i trean eller har gått ut gymnasiet, vad gjorde ni som projektarbete?



Som projektarbete skriver jag en bok om mitt handikapp!


Kommentarer
Postat av: sofie

sv; ja de ska bli väldigt skönt med lov! :D



lite förskyld men annars bra! sjdå? =)

2010-01-27 @ 20:06:52
URL: http://soooofieeee.blogg.se/
Postat av: Emma

Häftigt att du skriver en bok:)

2010-01-27 @ 21:08:53
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: MyzaaN - Princess Pink

haha så ltie ås:d

oh najs att skriva en bok:d

2010-01-27 @ 21:23:31
URL: http://myzaans.blogg.se/
Postat av: Ness

allt bra :)?

2010-01-28 @ 03:32:12
URL: http://sness.blogg.se/
Postat av: jenny

hmm i kanske 2 1/2 år typ

2010-01-28 @ 07:08:25
URL: http://jennysv.blogg.se/
Postat av: Sabina

SV; näe det är klart, lättare att veta vart man står i frågan om man vart med om någonting övernaturligt! Jag trodde inte på detta förut men ju mer mamma visade sig och efter att vi pratade med ett medium så vart jag övertygad!



2010-01-28 @ 16:08:39
URL: http://saabiina.blogg.se/
Postat av: Sannas Fotografi

Ja det kommer det verkligen :)



Går det bra med din bok?



Jag och 2 från min klass anordnar en studieresa till göteborg, där vi ska på olika studiebesök men samtidigt få en sista grej med klassen :)

2010-01-28 @ 22:19:29
URL: http://emmotsanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0