Besök i helgen

Dagens citat: Åttio procent av all framgång handlar om att bara komma i tid. - Woody Allen

Hallå!

Nu var det i torsdags som jag sist skrev här i bloggen! Har haft en bloggpaus på två dagar skulle man kunna säga, men inte för att jag hade planerat det utan för att det helt enkelt kom andra saker emellan.
I fredags när jag kom hem från skolan, mådde jag inte alls bra. Jag hade haft ont i huvudet sedan lunch och när jag kom hem hade det inte gått över utan övergått till migrän istället. Det var jättejobbigt, och när det äntligen hade gått över var jag väldigt trött och så hade ju min bror Mikael och hans flickvän Sonja kommit till oss!

Mitt andra försök att blogga, var igår, lördag. Jag skulle logga in på bloggen som vanligt, kom in, skulle svara på kommentarerna innan jag ångrade mig och ville skriva ett inlägg först istället. Då loggades jag ut från bloggen och kom inte in igen! Jag vet inte hur det kom sig, någon mer som har haft samma problem? Hur som helst, när jag inte kom in gav jag upp och bestämde mig för att försöka skriva idag istället. Så nu är jag tillbaka!

Brorsan och hans flickvän Sonja kom som sagt till oss i fredags! De bor i Stockholm och kom hit med tåget på eftermiddagen. Vi åt god mat, pratade, tittade på Let's Dance och hade det riktigt trevligt och mysigt!
På lördagen mådde jag mycket, mycket bättre, hade inte alls ont i huvudet då och vi hade en lika bra dag som fredagskvällen!

Idag åkte Mikael och Sonja hem, eftersom Mikael ska till jobbet imorgon och Sonja ska till sina skolor.(Hon går både på KTH, Kungliga Tekniska Högskolan och Handels, men skolorna ligger lite utspritt och på flera olika adresser) De åkte hem igen vid klockan 13.00. Känns tråkigt att de redan har åkt hem! Men det var så himla kul att de kom, det visste vi ju inte i början av veckan! Sonja sa att vi får ses i Stockholm nästa gång till mig. Sen kom hon på att vi kan ses i Kina istället och shoppa där! Hon berättade om sina fina fynd hon hade gjort och hur billigt det är på marknaderna. Helt sjukt att man kan få så mycket fint för så lite pengar! Hon hade köpt en Jimmy Choo-väska där som jag var måttligt avundsjuk på, minst sagt. Brorsan trodde att om jag kom till Kina skulle jag köpa hur mycket som helst. Det kan han skriva upp att jag skulle. Mer än jag (eller han) orkar bääära! Haha!


Hur har er helg varit? =)


Kommentarer
Postat av: alexandra

Tycker du? Tack :D

Yes jag går op på gymn. går sista året nu :) Vad gör du nu för tiden då? hehe.. ååh va kul :D

Det är finemang med mig! har lagt upp min första videoblogggrej nu, men lite mörkt (A)

2010-01-17 @ 20:34:09
URL: http://evelinaalexandra.blogg.se/
Postat av: Emmelist

bra citat där ;)

2010-01-17 @ 21:01:52
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Ness

jaha okej :) sitter och spelar call of duty

2010-01-18 @ 02:15:49
URL: http://sness.blogg.se/
Postat av: jenny

okeeej:)

2010-01-18 @ 07:24:45
URL: http://jennysv.blogg.se/
Postat av: MyzaaN - Princess Pink

haha ja :) jag fyller år den 3e februari :) <3

2010-01-18 @ 07:29:49
URL: http://myzaans.blogg.se/
Postat av: V I L J A

Svar: Jodå det är bara bra med mig idag, sitter här och funderar på att göra mig lite mat. Vad gör du då?



Förlåt för lite sent svar, har inte hunnit med ^^

2010-01-18 @ 14:54:46
URL: http://viljasvarld.blogg.se/
Postat av: matilda

sv:nja...har varit i skolan och hos doktorn...

2010-01-18 @ 19:23:19
URL: http://tildaas.webblogg.se/
Postat av: Linn-Lay

Ahh oki :) Vad händer dena kvällen då? :)

2010-01-19 @ 15:32:19
URL: http://linnlay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0