Hemma på lunch

Heej på er!

Nu sitter jag inte framför en seg datorskärm i skolan, utan framför datorn hemma! Jag har nämligen ett långt hål idag på grund av inställda lektioner och så. Åkte hem vid kl 10.20 och ska inte tillbaka förrän vid kl 14.30. Alla i min klass har slutat, förutom jag som har inviduellt val idag, de har det på onsdagar, så då passade det bra att åka hem. Och ni kan säkert gissa vilka som fortfarande är hos oss! Malin och lilla Lowe såklart!
Lowe var jätteledsen förut för han var hungrig, men jag tog upp honom medan syrran gjorde mat och han blev kolugn i min famn, så söt så! Dock känner jag ganska snabbt i kroppen att jag får ont av att bära honom för länge, men det går ju inte att låta bli!

Ska gå till soffan nu en stund och vila. Sen blir det att äta lite mat innan jag ska tillbaka igen för sista lektionen. Känns lite surt att jag måste dit, men det är ju bara en lektion så det går förhoppningsvis fort!

Hörs senare när jag har slutat!


Kommentarer
Postat av: Sanna - saos.blogg.se

Hej hej! Nu är tävlingen du deltog i avgjord och den lyckliga vinnaren avslöjas här http://saos.blogg.se/2009/september/vinnarna-av-tavlingen.html !



Där kan du läsa mer, samt buda på en skugga i färgen petal vid intresse! Fler tävlingar kommer inom kort. Kram kram

2009-09-17 @ 17:35:59
URL: http://saos.blogg.se/
Postat av: Malin

Oh dessa håltimmar... :) Jag gillade håltimmar när jag gick i skolan. Oftast =) hehe

2009-09-17 @ 19:32:26
URL: http://bloggtjej.blogg.se/
Postat av: Anonym

:)

2009-09-17 @ 19:38:18
URL: http://amandarockh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0