Vägen till framgång - läs! Mitt bästa tips.

Dagens ordspråk: Ett mynt har alltid två sidor.

Hallå!

Nu lider en till arbetsvecka mot sitt slut, det går bara fortare och fortare. Så fort måndagen är gjord, då blir det en nedförsbacke hela vägen till fredagen. I alla fall är det så jag ser det, hehe!

Idag i skolan hade jag min första Idrotsslektion för det här året! Det har tagit jättelång tid innan det har kommit igång för mig, eftersom att jag har teoretisk idrott. Jag hade inte det första året, men började men det i 2:an för man kan inte söka in till universitetet utan det, dumt nog. Den fysiska delen har jag tagit bort för flera år sedan, eftersom att jag inte kan göra det som de gör på lektionerna, och för att jag aldrig skulle gå med på att bli bedömd för det jag gör, när jag inte har samma förutsättningar som alla andra.
Men idag hade jag i alla fall den första lektionen i det ämnet, men min nya lärare eftersom att min gamla är mammaledig. Vi gick igenom lite vad jag hade gjort innan och vad jag skulle göra det här året. Jag tycker faktiskt att det är ganska kul att jobba med den teoretiska delen, för idrott handlar ju om så mycket! Det handlar ju om hälsa, hur man mår och inte bara om att springa och utöva sporter. Bara för att jag inte kan göra samma saker som de på gympan, kan jag ju veta mycket kring ämnet!

Hade religion idag som första lektionen och där fick vi öva lite inför provet som vi har på kristendomen imorgon. Jag kände att jag kunde väldigt mycket på lektionen men jag har pluggat en hel del sen jag kom hem också, så nu vet jag nog det mesta! Vi fick även tillbaka våra hemtentor som vi hade gjort på judendomen. Jag blev så glad över betyget som jag fick, det kändes så bra! Jag älskar ju att skriva och jag tycker att det är intressant att läsa om andra människor och hur dem lever och har levt och så vidare. Teoretiska ämnen gillar jag ju som jag tidigare har nämt många gånger i bloggen. Vill ni veta vilket mitt bästa tips är inom det? Som tex historia, religion och andra läsämnen? Det är ju bara att läsa texterna om och om igen så kan man det! Det är ingenting man direkt behöver förstå, som grammatik eller matte. Det tog mig ganska lång tid att komma på det, att det bara är att läsa. Ibland är det ju självklart ointressant, men det är just det man ska tänka då. Att det bara är att läsa vidare, då kan man allt man ska på provet som ett smäck sen!

Tänkte även passa på att skriva att min syster Malin fyller år idag! Eftersom att vi bor så långt ifrån varandra har vi inte kunnat gratta henne idag, så det har bara blivit grattisgratulationer på telefon och så. Men på lördag, då åker vi dit och firar henne! Min bror Mikael som bor i Stockholm ska även komma dit, så vi får träffa honom också! Jag har inte sett honom sen i somras, så det var verkligen längesedan. Blir en väldigt rolig och bra lördag, ser fram emot det!




Kommentarer
Postat av: Emma

Ha en bra kväll!:)

2009-10-15 @ 20:13:54
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: Emma

Ha en bra kväll!:)

2009-10-15 @ 20:13:56
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: Emma

Ha en bra kväll!:)

2009-10-15 @ 20:13:57
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: precis!

2009-10-15 @ 20:15:04
URL: http://lagomsmart.blogg.se/
Postat av: adam

veckorna, går sjukt fort



http://adamlagerstrom.blogg.se

2009-10-15 @ 23:42:48
URL: http://adamlagerstrom.blogg.se/
Postat av: Anna

sv: Okej ! Men sådana dagar behövs dom med. Jag har varit i plugget, dansat och dessutom träffat min pojkvän ^^

2009-10-16 @ 00:01:42
URL: http://annaahellgren.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorgon söta..Hoppas att du får en skön fredag.kram

2009-10-16 @ 08:51:16
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Maria

sv: Mm, bara fyra. :/ Vissa skolor hade höstlov hela veckan, men vi fick bara halva.

Vad sent ni har ert höstlov!



Ja, det är jättekul. :) Det är bara att testa sig fram så blir det säkert bra. Annars står det mesta om bloggdesign på http://designadinblogg.se/

2009-10-16 @ 16:53:15
URL: http://various.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0