Tiden går fort

Heej!

Helgerna går så fort, för fort till och med! Nu sitter jag här och det är redan söndag, tycker inte att det var länge sedan som jag skrev om att det äntligen var fredag. Men i den här takten, så är det ju snart fredag igen!
Jag har mest tagit det lungt idag också, det har varit jätteskönt! Har inte haft så ont i ryggen idag heller, jag hoppas att det är på bättringsvägen. Det känner jag imorron om det är eller ej. Imorron är det en lång skoldag, ända från kl 08.00-16.20.
Men det går nog bra, =)

Det är skönt att vi är inne på vårterminen nu, tycker jag. Det känns som att allting går mycket snabbare då, och det är även roligare! På vårterminen blir det ljusare och ljusare ute, som drar med sig att det blir lättare att ta sig upp på morgnarna, och man blir mycket piggare och orkar mer! Det är även mer lov på vårterminen, sportlov och påsklov, och vissa helgdagar. Och något som gör mig piggare på vårkanten är att jag fyller år i mars! Och i år fyller jag 18 och blir myndig! Det känns konstigt faktiskt, tiden går så fort. Men det ska bli otroligt roligt!
Och efter påsklovet så går det mesta i skolan fort, och sen är det äntligen sommarlov! Det ska bli så skönt och härligt med sommar igen, jag längtar jättemycket! Och efter det blir det för min del, att börja sista året i gymnasiet. Bara bra saker att se fram emot. Fast just nu känns det kanske långt till sommaren. Vi hade snö här för några dagar sedan och minusgrader, och nu är det slask och plus istället. Om det inte är snö nu i januari, så tycker jag att det kan kvitta också för den delen. Nu vill jag ha vår istället!

Kommentarer
Postat av: Louise

ah okej!

Samma här, tagit det lugnt å så. :)





Haft en bra helg?

Puss!

2009-01-11 @ 20:23:55
URL: http://lowice.blogg.se/
Postat av: Solli

svar: ja, d var det :o)



Önskar dej en underbar vecka!

2009-01-11 @ 23:29:41
URL: http://sollis.blogg.se/
Postat av: Angelica

helgerna går lite för fort :P

2009-01-12 @ 00:04:59
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: JONNA

Sv: haha ja verkligen! :p

2009-01-12 @ 17:37:54
URL: http://joonnaak.blogg.se/
Postat av: JONNA

Sv: hehe jaså :)

2009-01-12 @ 19:29:58
URL: http://joonnaak.blogg.se/
Postat av: Anonym

helgerna går fööör fort!

2009-01-12 @ 19:32:27
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0