Koncentrera sig på att njuta istället!

Dagens ordspråk: På tidens vingar flyger sorgen bort.

Hallå där!

Är det bara jag som tycker att varje vecka bara rusar förbi? Nyss var det måndag då jag klagade över att det var första skoldagen efter lovet och nu är det helt plötsligt fredag och helg! Vart tiden tar vägen spelar egentligen ingen roll, det som spelar mer roll är att det faktiskt är fredag nu och helg! Jag tycker att vi koncentrerar oss mer på det istället och njuter!

Fredagar betyder korta skoldagar och idag var det självklart inget undantag. Började skoldagen vid kl 08.35 och slutade redan vid kl 10.45, härligt! Den här veckan var också den sista innan vi ska börja dra igång på allvar med Restaurangshowen! Nästa vecka är det rep hela veckan lång, och veckan därpå ska vi repa från måndag-onsdag, och sen på torsdagen är det showkvällar ända till lördag! Roligt ska det bli, men samtidigt lite nervöst också. Jag tror att lite av nervositeten kommer släppa när vi har repat och när vi vet hur allting ska bli. Allting kommer visa sig hur det ska vara, så det blir nog bra!

På måndag ska vi starta med att packa ner saker från Kulturskolan och Bredgårdsskolan och åka till Folketshus där vi repar men också har showen vecka 11. Förstärkare ska flyttas, notställ ska packas ner och en massa saker ska till Folketshus. Eftersom att jag har så ont i kroppen och har svårt att gå, så behöver jag inte hålla på och bära runt på en massa saker. Jag vet inte ens i min vildaste fantasi hur jag ska orka bära en förstärkare. Det enda jag vet är hur ont jag skulle ha i kroppen efter att jag hade gjort det. Visserligen tränar jag mina armar, men nej, så roligt ska vi inte ha. Så jag pratade med en av lärarna om det och han förstod och sa att jag kunde börja en timme senare istället. Så jag får sovmorron till kl 10.00 på måndag, inte helt fel kan jag säga er! Kommer nog att bli rätt sena dagar när vi repar, men jag har redan sagt att jag kan inte stanna kvar ända till sent på kvällen alla dagar, då funkar inte min kropp nästa dag. Då kommer jag att ha jätteont eftersom att allt jag gör får jag betala för efteråt, så att säga. Men till en 16.00 får jag nog räkna med, men då har vi ju sovmorron också. Sen när det är showkvällar kommer det nog också att bli sent, om vi säger att showen kanske kommer sluta kl 23.00 varje dag under de dagarna. Men det har jag också pratat med lärarna om, att jag kommer inte vara kvar tills showen är slut alla tre dagarna, så det är de medvetna om. Jag kommer även att få sitta ner när vi spelar och det är en enorm lättnad för mig. Jag får såna spassmer i mina ben när jag är nervös och då är det svårt att både koncentrera sig på vad jag ska spela och på mina men som jag inte vill ska vika sig så att jag ramlar omkull. Men det är ingenting som jag behöver fundera på för nu är det problemet löst! =)
Allting om restaurangshowen kommer jag berätta om så att ni får läsa om det här på bloggen. Kommer nog upp en ny kategori mer det namnet!  =)

Ikväll blir det att kolla på Let's Dance! Tror att det var Scott som åkte ut förra fredagen om jag inte minns helt fel.
Blir spännande att se vilka som dansar bra idag och vilka som inte gör det. Jag läste förresten lite skvaller om att Laila Bagge och Niclas Wahlgren har blivit ett par! Härligt med kärlek, och de är ju inte heller de första paren som har kärat ner sig i varandra i Let's Dance historia!

Vem tror ni kommer åka ut Let's Dance ikväll? Själv har jag ingen aning. De jag tror kommer vara i finalen är i alla fall Laila, Magnus och Morgan! Om jag har rätt, återstår att se!
Ni som inte ska se Let's Dance, hur ska ni roa er denna fredagskväll då? =)

Kommentarer
Postat av: HANNAH

Vill också läsa den :)

2009-02-27 @ 19:34:48
URL: http://hannahborg.blogg.se/
Postat av: ✿Linda H ✿

OJ!!! de visste jag inte att de e ett par.. ballt!

2009-02-27 @ 20:26:07
URL: http://hogsta.blogg.se/
Postat av: Cajsa

ahh det låter bra det! :D

xx C..

2009-02-27 @ 20:38:52
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: ericaperzzon

JAg hoppas Morgan och Laila hamnar i finalen:)



Svar: Kul att du gillar det:)



/E

2009-02-27 @ 20:43:27
URL: http://ericaperzzon.blogg.se/
Postat av: Sandra

Sv: I morron så ska jag bara ta det lungt på söndag så ska jag förhoppningvis till mina hundars uppfödare och gå på promenad med hundarna mm :D dd?

2009-02-27 @ 20:59:09
URL: http://forelife.blogg.se/
Postat av: Jossi

Sv; Hehe, aa :)

2009-02-27 @ 21:03:32
URL: http://jossisplace.blogg.se/
Postat av: Nikolina

allt bra med dig idag? :D

2009-02-27 @ 21:22:49
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Postat av: A-*

Yeah :D

2009-02-27 @ 22:00:45
URL: http://amandavardet.blogg.se/
Postat av: Daja

tack så jättemycket =) så glad jag blir =)

2009-02-27 @ 23:11:23
URL: http://daja.blogg.se/
Postat av: Mimmi

svar: hehe ja exakt! :) oj, jag vet inte. det står ju iofs tryckt i början av alla böcker så du kan ju kolla där vilket år den kom ut :) men det måste ha varit 2006-2007 någongång :) innan hon fick barn iaf! :)

2009-02-28 @ 01:22:30
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: SARA-TEE

sv: ookej=) vilken linje? :)

2009-02-28 @ 09:20:21
URL: http://smithersmorrison.blogg.se/
Postat av: JOSEFINEDI -- ❤

sv: eller hur, det tycker jag med :'D vill ha dom allihopa.. :)

allt bra med dig?

2009-02-28 @ 09:49:25
URL: http://josefinedi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0