Ny vecka igen, bara att jobba på!


Dagens ordspråk: Var dig själv. Alla andra är redan upptagna.

Nu är det slut på helgen och en ny vecka igen. Bara några få dagar kvar, sen är det sportlov! Det ska bli så skönt med en veckas lov att ta igen sig på, en helg går så fort, men jag ska inte klaga för jag vill inte byta ut dem mot skoldagar!

Idag började jag skolan tidigt utan sovmorron, redan vid kl 08.00. Hade lektioner fram tills lunch ungefär, och efter det fick vi esteter gå in i aulan och lyssna på en skolkonsert som Hoven Droven, Folkrock ensemblen och Bredbandet höll i! Hoven Droven är ett band som spelar folkmusik, och bredbandet består av två orkestrar med stråk och blås från Karlskoga och Degerfors. Folkrock ensemblen, (kommer inte ihåg om de hette så) är några killar från estet som spelar! Vi fick kolla på konserten för att de höll skolföreställningar, och eftersom att vi är esteter fick vi också gå in och titta! De spelade många låtar som var jättebra och de var roliga att se på. Det var kul att vi fick också fick titta! =)

Eftersom att det var skolföreställningar i skolan hela dagen, fick vi sluta tidigare från skolan för vi skippade kören. De höll på och bära ut förstärkare och instrument och grejade med sladdar. Det skulle ta ett tag innan allt blev i ordning gjort och därför bestämde vår lärare att vi inte skulle ha någon kör. Jag tycker att kör är väldigt roligt, men lektionen ligger så sent och vi slutar kl 16.20 och därför blir det så sent så alla blir så trötta, och därför känns det ganska skönt när vi får slippa kören. Så jag fick gå hem vid kl 15.15 istället, vilket jag var mycket glad över! Då vilade jag först en stund när jag kom hem och sen har jag pluggat matte. Har nationellt prov i matte på onsdag så därför måste jag plugga mycket de dagarna som är kvar nu.

Imorron är det ingen skoldag för mig, för då är jag nämligen ledig! Det är så att hela skolan har friluftsdag, och eftersom att jag inte har någon idrott (läser bara teoretisk idrott) behöver jag inte gå iväg till skolan! Så jag får en hel ledig dag hemma, då jag ska plugga matte inför provet. Inte helt fel med en ledig dag, kan jag lova!

Kommentarer
Postat av: LIFE BY Marielle

Har också ledigt imorn, det behövs så att säga :P vi har buffertdag halva dan, sen har vi egentligen en matte lektion på en timme men det känns inte värt att åka dit för den..



Jo precis! kram

2009-02-09 @ 21:05:21
URL: http://mariellem.blogg.se/
Postat av: Pelle

Nae, känner samma :D Han är ovanligt rörlig ^



Ps. Sorry jag svara på kommentaren förrens nu! Haft internet problem :)

2009-02-10 @ 16:59:32
URL: http://setesh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0