Hallååå, den udda fågeeln!


Hallååå, den udda fågeeln!

Ha! Tji fick jag igår kan jag verkligen säga, när jag sa att Shirley Clamp med hennes låt Med hjärtat fyllt av ljus, skulle gå vidare. Hon kom inte ens vidare någon gång. Så konstig var det kanske inte heller, om ni frågar mig, för hennes låt var faktiskt inte bra. Visst, det var en jättefin text och allt det där, men jag hade förväntat mig en fartfylld pop-låt av henne. Något i stil med Min Kärlek kanske, men så blev det inte. Däremot fick Emilia en finalplats i Globen och det var hon verkligen värd! Hennes låt var jättebra, och den svängde mer än vad en del andra låtar gjorde. Jag tyckte även mycket om
Caroline af Ugglas låt,  Snälla snälla! Det var en fin text som säkert har ett bra budskap om man skulle skriva ut den på papper och tolka den, och själva musiken var ju mysig! Kan inte riktigt förklara hur jag tyckte att musiken lät, men den var jättemysig och bra i alla fall! Sen kanske inte själva låten riktigt tillhör Melodifestivalen men den var bra ändå.
Caroline af Ugglas klarade sig ju till och med bättre än vad Marie Sernholt gjorde, som säkert många blev förvånade över. Jag tyckte att det var bäst när Caroline stod vid Emilia och sa: Hallååå, den udda fågeeln! eftersom att hon hade kommit med så långt. Det lät lite roligt tyckte jag, hehe! Tyvärr kom ju inte Caroline af Ugglas till finalen i Globen men hon kom till andra chansen tillsammans med Scotts, plus att hon blev den internationella favoriten! Det var väldigt roligt! Så Emilia kom till finalen och sällskap med henne dit kom också Alcazar!

Tyckte ni att Melodifestivalen var bra igår, var det rätt personer som kom till Globen? Vad tyckte ni om programledaren Petra Mede?


Kommentarer
Postat av: helena

sv; ja det är våran senaste dag, :)!

vi har bara en sovmorgon det är på onsdagar till 11:00 sedan har vi bara 3 lektioner. Men slutar ändå halv 4. På fredagar slutar vi halv 4 också ;/ inte så kul. På en fredag också... när man väl slutar på fredagar känns det som att alla på hela skolan redan slutat, det brukar vara nå enstaka människor kvar xD



kram!

2009-02-08 @ 11:44:15
URL: http://helenahildegran.blogg.se/
Postat av: Gynning

Tyckte inte om Petra sen tyckte jag att Maries låt borde räkt lite längre. Kram

2009-02-08 @ 12:36:37
URL: http://frokengynning.blogg.se/
Postat av: NELLI

Yes, det har hon :D fast det är peruk,. :(

2009-02-08 @ 12:54:01
URL: http://n3lli.blogg.se/
Postat av: LIFE BY Marielle

Marie Serneholt borde gått vidare.



Ja precis, usch det var hemskt. Men som tur är så hände det inget! kram

2009-02-08 @ 13:04:43
URL: http://mariellem.blogg.se/
Postat av: lovisa

svar; yes:)

2009-02-08 @ 14:53:17
URL: http://anjowis.blogg.se/
Postat av: Michaela

Sv: Jo det är riktigt kul =)

2009-02-08 @ 18:30:24
URL: http://miccisd.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Samma, färgade bara utväxten ;D

I helgen har ja vart på 18års fest,

och vart med min pojkvän och bara tagit de lungt.

2009-02-08 @ 18:47:37
URL: http://viickii.blogg.se/
Postat av: N E L L I

Yeah, men det kan vara snyggt med peruk också =) hehe

2009-02-09 @ 02:08:08
URL: http://n3lli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0