Äntligen fredag och lov!

Dagens citat: Vad kallar du en "Spice Girl" med två hjärnceller? Gravid. - Sporty Spice (Melanie C)

Nu är äntligen dagen här, som jag har längtat så länge till! Nu lät det väldigt dramatiskt, och fullt så allvarligt är det väl inte, men nu är det äntligen fredag och starten på påsklovet börjar på måndag! Kan det bli bättre?

Imorse var jag jätteseg när jag skulle till skolan. Jag hade ingen lust alls att gå dit, haha! Jag tror att det var för att vi bara har två lektioner på fredagar och att det nästan är som att åka dit och gå hem igen. Men å andra sidan är det ju bra, för då går dagen snabbt! Extra segt kändes det säkert också för att det var sista dagen innan lovet, och jag hellre hade varit hemma. Men jag tog mig dit, och när jag väl var där, kändes det bra och inte lika segt!

Vad skönt det var att komma hem sen igen! Det känns alltid så bra att få något jobbigt gjort. Nu är det lov i 10 dagar, skönt! Det känns som om det har varit mycket i skolan nu och jag har varit så trött. Nu kommer det 10 sköna dagar, då jag kan göra precis det som faller mig in! Det kommer bli mycket vila, vilket jag behöver.
Idag när jag kom hem från skolan funderade jag först på om jag skulle gå ut och ta mig en cykeltur, nu när snön äntligen är borta! Det skulle kännas kul, men jag gjorde inte det och jag tror att det var ett ganska bra beslut. Jag har haft lite ont i dag, nämligen. Ont har jag ju alltid, men lite mer ont på fler ställen samtidigt. Jag har haft ont i båda mina armar, nacken och huvudet. Det har inte gjort ont i hela tiden, utan bara vissa stunder, antingen långa eller korta. Hoppas på att det snart går över, och inte gör lika ont i morgon! =)

Fint väder har det varit idag också! Det var lite mulet på dagen, men framåt eftermiddagen kikade solen och den klarblåa himlen fram! Och vet ni vad det bästa av allt är? Det är fortfarande ljust ute! Det är skönt om något, blir så mycket piggare av det! Jag ser verkligen fram emot ett varmt, skönt och fint påsklov!
På tal om påsklov, så kom min bror, Mikael, hem från Stockholm idag! Han har tagit ledigt över påsk från sitt Examens jobb som han har genom KTH, (kungliga tekinska högskolan) eftersom han har gått klart där till sommarn, men han får inte sin examen förrän till julen, tror jag. Så nu ska han vara här under lovet, det är jätteroligt tycker jag! Tyvärr kan inte hans sambo Sonja följa med, för just nu är hon i Kina! Tror hon är i Peking just nu. Hon går också på KTH, men även på handelsuniversitetet i Stockholm, så hon pluggar på två universitet! I hennes utbildning ingår det att plugga i ett annat land och då har hon valt Kina. Det är coolt, tycker jag. Jag skulle också vilja besöka Kina. Det verkar vara ett häftigt land!

Kommentarer
Postat av: Bea

sv: härligt:)

- jodå dagen har varit super :d

2009-04-03 @ 19:49:42
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Maria

Tack söta du=)

ha en skön kväll..

kram

2009-04-03 @ 19:53:18
URL: http://gossimia.blogg.se/
Postat av: Leonora - The Magic Memories

sv; jadå det var d :D

2009-04-03 @ 19:59:36
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Michaela

aa :D riktigt kul! Då kan jag börja sminka mer igen :D

2009-04-03 @ 20:09:04
URL: http://mejx.blogg.se/
Postat av: Alshammar - Style As Lifestyle

hoppas lovet blir underbart:)

2009-04-03 @ 20:12:57
URL: http://halshammar.se
Postat av: matilda

sv: i helgen är det träning, chill med polare, plugg och så tagg inför att hålla en föreläsning :D

2009-04-03 @ 20:29:00
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Postat av: nadia a.

Hello, visst är det härligt med vår vädret? :)

2009-04-03 @ 20:38:42
URL: http://streetshero.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: ja men eller hur :D och tack för kommentaren :)

2009-04-03 @ 21:41:43
URL: http://annaelisabethlinde.blogg.se/
Postat av: Pee

haha! jag kommer få besöka denna blogg varje dag som en bra start på dagen kan jag medge :D

2009-04-04 @ 00:15:56
URL: http://ohmyfriend.blogg.se/
Postat av: Elena

Sv. hehe okej, jag också! =) Planer för helgen då? =)

2009-04-04 @ 08:59:29
URL: http://elenasobrino.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0