Mitt projektarbete

Dagens citat:  Det är tur att jag föddes till kvinna, annars hade jag fått vara drag-queen. - Dolly Parton

Hallå, igen!

Det fina vädret som jag skrev om i morse, har hållt i sig hela dagen. Riktigt härligt har det varit! Soligt hela dagen och nästan +10 grader! Än är det fortfarande minusgrader på nätterna och morgnarna, men snart blir nog de också varmare. April kan ju vara en lurig månad med vädret, men vi får hoppas att det fina vädret håller i sig!

På tal om april, har ni blivit lurade idag? Jag har varken kommit på något aprilskämt eller råkat ut för ett, och därmed sluppit höra "april, april, din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!" Men dagen är ju inte slut än, så vi får se vad som händer!

Idag på min första lektion som var ljudteknik, håller vi på med en inspelning. Vi gör det för att vi ska lära oss uppmickningar och hur studion fungerar och så, det är roligt! Idag fick vi avbryta det en stund, för vi skulle gå in till en av kulturskolans replokaler och lyssna på några killar som kommer från någon folkhögskola som spelar musik! De var riktigt duktiga, men vi hann bara lyssna på några låtar innan vi var tvunga att gå och fortsätta med inspelningen igen. Men estet treorna var kvar och lyssnade. Jag tyckte att trummisen i bandet var rolig, för han spelade samtidigt som han blundade, haha!
Det såg väldigt roligt ut, men det var ju bra att han levde sig in i musiken. Först så började jag fundera på om han var blind eller inte, innan han öppnade ögonen. Haha, så kan det va!

Nu kom jag på någonting som jag har glömt att berätta i bloggen! Eller något som jag inte har skrivit så mycket om, på senaste tiden. Nu när vi har gjort klart våran Matte B, har vi fått börja med projektarbete istället! Mitt projektarbete går ut på att jag vill ha en föreläsning i aulan där jag pratar om mitt liv som ung och handikappad! Det har jag vetat att jag vill göra ända sedan ettan, och nu är det dags att börja sätta igång tankeverksamheten kring detta. Jag vill bjuda in någon annan som också är handikappad och som kan prata om sina erfarenheter som handikappad, också. Det tror jag skulle bli väldigt intressant! Eftersom att jag går estet med inriktningen musik, måste mitt projektarbete ha en anknytning till detta. Jag tänkte först att min anknytning är att mitt handikapp gjorde så att jag började med musiken och mitt spelande! Eftersom att jag inte kunde gå på någon annan fritidsaktivitet när jag var liten, som tex fotboll, så började jag spela istället. Den anknytningen kommer jag att ha, men min lärare föreslog att jag kunde ha ett bildspel med musik till också! Ett bildspel hade jag redan tänkt ut att ha, för jag har många bilder som symboliserar mitt handikapp, som tex när jag sitter i rullstol eller på en ståbräda när jag var förlamad för att belasta skelettet. Det var en bra idé som jag fick av henne!
Jag tror att mitt projektarbete kommer bli skitbra! Och förberedd inför det framträdandet blir jag ju varje dag, eftersom att jag skriver dagligen om mitt handikapp här, på bloggen!

Ni andra som går i 2:an och har börjat med ert projektarbete, vad har ni tänkt er att göra?

Kommentarer
Postat av: Karin

Att det är?:) Jag vill bara ha vår nu! Kunna använda snygga kläder osvosv... eller vad säger du?:)

Ja gör det:)

2009-04-01 @ 20:15:33
URL: http://abckarin.blogg.se/
Postat av: wilma

Trött på att hitta sist till alla gratissidor då poänggränserna är löjligt höga och det är omöjligt att värva folk eftersom alla redan är medlemmar? Då är http://www.freestreet.se/?r=1545 sidan för dig!! Den går till på samma sätt som alla andra sidor, men eftersom den är ny och inte har så många medlemmar går det jättelätt att samla ihop poäng! På en vecka har jag redan fått ihop presentkort på 800!(300kr (770poäng) plus en extra bonus på 500kronor som ALLA med mer än 950 poäng innan sista april får!!Det har jag ALDRIG lyckats med på någon annan sida. Passa på och bli medlem du också innan alla andra hitar dit och det blir svårare! Dessutom hinner du ju vara med i utmaningen att få 500kronor extra i bonus!

2009-04-01 @ 20:47:22
Postat av: Mimmi

svar: ja exakt. det är som ett tecken för mig att jag börjar bli bättre, det är när hostan kommer för den håller i sig ett tag trots att man mår bra i övrigt :)

2009-04-01 @ 21:13:10
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: Leonora - The Magic Memories

sv; härligt :)

bloggar och kollar tv!

göra imorn då?

2009-04-01 @ 23:13:45
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Pee

haha riktigt kul dagens citat !

2009-04-02 @ 00:32:51
URL: http://ohmyfriend.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0