Kalabalik när Ö&B kom till Kga!

Dagens citat: En politiker är en akrobat som håller balansen genom att göra motsatsen till vad han säger. - Maurice Barres

Härliga torsdag igen!

Idag hade jag sovmorgon till kl 10.25, som jag alltid har på torsdagar. Skönt att få sova ut lite mitt i veckan, det är lyxigt!
Började skoldagen med klarinettlektion, sen rullade hela dagen på bra. Slutade vid kl 16.00, det kändes väl kanske lite segt i ärlighetens namn, eftersom att det har varit så fint väder här idag! Jag tycker väldigt mycket om att vara ute och sola, som ni nog förstår haha, och hade hellre föredragit att sitta i solstolen. Men jag fick en glimt av solen på lunchrasten, i alla fall!

Efter skolan åkte vi till Musikpalatset, men det var inte för att spela den här gången. Istället var vi där för att kolla in de nya affärerna som har kommit hit! Vi har bland annat fått Elgiganten, Netto, Skopunkten och Överskottsbolaget (Ö&B). Det är några affärer till, men alla har inte öppnat och där i bland netto då, som vad jag har fattat för är någon mataffär. I alla fall, när vi kom dit till de affärerna, blev vi väldigt chockade. Det var så enormt mycket folk! Först såg vi att hela parkeringen vid Musikpalatset var ockuperad, och sen såg vi att hela parkeringen vid affärerna också var helt smockad med bilar! De hade till och med parkeringsvakter, så det säger väl en del om att det var mycket folk. När vi hade kommit ut ur bilen fick vi dagens andra chock, när vi såg att det var en lång kö in till Ö&B med securitasvakter! Haha, det såg verkligen jättedumt ut. Kön var så lång att den var ivägen för igången till skokanonen. Att det var så mycket folk kan också bero på att det stod ett korvtält brevid. De hade mycket besökare där också, folk blir som galna när det är någonting gratis...
Efter några minuters köande fick vi i alla fall komma in till Ö&B. Det var väldigt stort där inne, större än vad det är i Örebro. Det var så mycket folk överallt så det var svårt att se alla prylarna, men det blir nog bättre till nästa gång man kommer dit, kanske. Fick en toffefee-ask också i kassan när vi hade köpt våra varor, det var ju snällt!
Blev en slovisch inne på Elgiganten och Skokanonen också innan vi åkte hem. Synd att det inte var skopunkten vi hade fått istället. Det är ju lite roligare. Men vi får vara glada för det vi får!


Överskottsbolaget till våran stad! Mycket folk och köande så att till och med securitasvakter fick vara där, haha.

Kommentarer
Postat av: Fii

sv: okok. Skönt att veta vad man vill :) En audionom hjälper personer med hörselskador och/eller hörselnedsättning. Typ svårt att förklara :P

2009-04-23 @ 20:03:34
URL: http://fiii.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

sv; Låter härligt! :D

Imorgo ska jag på en casting för en modevisning på lördag fira farfar och sen ska Kevin sova hos mig :D

2009-04-23 @ 20:54:03
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: felizia

sv: jaa, det gäller att göra det lite roligare;) annars blir det så tråkigt

2009-04-23 @ 21:32:07
URL: http://feliziaaaaa.blogg.se/
Postat av: Mimmi

svar: vad tråkigt att ni inte har någon praktik. Jag är superglad att jag har min, det är en bra erfarenhet och kanske kan det blir jobb efter. Det är vad jag hoppas på :)



I helgen ska jag på ego som vecko revyn håller i, övningsköra och vara med killen :) Själv då?

2009-04-23 @ 21:56:11
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: Michaela

o den har varit riktigt bra :D

2009-04-23 @ 22:13:55
URL: http://mejx.blogg.se/
Postat av: Bea

Hoppas du får en super bra helg :)

2009-04-23 @ 23:27:26
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Angelica

kul med massa ordspråk

2009-04-23 @ 23:35:15
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: alexandra

ÖB har bra grejjer :D eller billiga grejjer kanske man ska säga!

Svar : Hehe japp, stor stor jordgubbe (A) Det är dem som är godast tycker jag! :D



Jaa, jag har fått sommarjobb, eller snarare semestervikariat :) Har du ?



Japp, jag kände redan i söndags att jag mådde lite dåligt, så bröt det ut i måndagsmorse! jobbigt värre, så var bara en liten sväng i skolan igår sen har jag varit hemma resten. Lite tråkigt men det är lite skönt också, vi har rätt mkt nu så man kanske kan ta igen sig!



Jasså, såg du ? :D Så härligt ! Jag som kanske ska få hjälp att göra om hela min design. Kanske jag ska behålla headern och bakgrundsbilden då ? Eller vad tycker du ? :)



Ja nu är det ganska okej =) jag är rätt lugn o så , brukar va helstressad annars..

Haft en bra vecka ? :)

Kram på dig!

2009-04-24 @ 11:20:55
URL: http://evelinaalexandra.blogg.se/
Postat av: natta

aaa verkligen :D

hoppa hoppas* :)

soooooooool! underbart

2009-04-24 @ 15:21:57
URL: http://natalies.se
Postat av: Sandra Marinoni

hejsan :)



är du sugen på en ny design nu när sommaren är på väg? då kanske min senaste designutlottning är perfekt för dig! du kan kika in designen här: http://pavonadesign.blogg.se/blogg/2009/april/designutlottning-nr7.html . passar den inte din blogg? då är du välkommen att beställa en design utefter dina egna önskemål hos mig.



Ha en trevlig helg :)

/Sandra Marinoni

Pavona Design UF

2009-04-24 @ 15:47:49
URL: http://marinoni.blogg.se/
Postat av: sara

svar: ja det är himla synd att det är så dyrt ;/

2009-04-24 @ 17:00:16
URL: http://saraborell.blogg.se/
Postat av: Your Dream Closet

ja visst är frisyren häftig :)

2009-04-24 @ 19:20:41
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0