Ett år äldre


Dagens ordspråk: Oroa dig inte om människor pratar "bakom ryggen", det betyder bara att du är ett steg före dem, och att de står exakt i rätt riktning att kyssa din röv.

Hallå bloggen!

Nu var det verkligen ett bra tag sedan, hur är det med er? Med mig är det bara fint! Var väldigt länge sedan jag bloggade nu, jag var ju 19 år när jag skrev sist och nu är jag 20! Tack och lov är det inte ett år sedan jag skrev, utan jag fyllde ju år i mars och övergick från tonåring till att bli en vuxen 20 åring! (Hoppas jag i alla fall, ;))

Jag har ju förut i bloggen skrivit att jag har en sjukdom som heter Ehlers Danlos Syndrom (den överrörliga typen) som ger mig värk i muskler och leder och att jag är överrörlig. Diagnosen fick jag för drygt ett år sedan och en led som jag har haft lite problem med (förutom käklederna) är mitt ena knä. Jag har en inflammation där som jag har haft ett tag som inte vill ge med sig och igår fick jag en kortisoninjektion i knät som ska hjälpa det. Jag är väldigt "stick-rädd", att ta blodprov är det absolut värsta jag vet, då jag har blodfobi och blir jättenervös när jag ska ta det. Men att ta kortisonsprutan var inte alls farligt! Det gjorde inte alls ont att ta den (det är bedövning i samtidigt) så det var verkligen ingen ko på isen. (Och det kommer från mig, som blir svimfärdig av att ta stick i fingret!!) Nu så här kort efteråt känner jag ingen förbättring, men jag hoppas att det blir bättre om några dagar! Jag har ju ett rörelsehinder som gör att jag har lite svårare att gå än andra och med ett knä som inte uppför sig som det ska blir det ju inte lättare. Men snart kan jag förhoppningsvis springa som en nysläppt kalv på grönbete, ;)

Annars idag så har det varit strålande fint väder här! Solen har skinit hela dagen och det har varit ordentligt varmt! Jag älskar att sola så jag har suttit med näsan i vädret och även lekt med min systerson Lowe som har varit här på besök med mamma Malin och pappa Adde! Åh, det var så roligt! Lowe fyller 2 år (!!) om några dagar och han är så rolig och duktig på allt han tar sig för. Han pratar och skrattar hela tiden och tillsammans hittar vi på mycket bus, haha! Vissa fasoner ska man inte lära ut till små barn, men det är ju svårt att låta bli ;)

Nu får ni ha en fortsatt bra lördag! Jag skippar läxböckerna idag (går ju på Medicinska sekreterarprogrammet på Örebro universitet) och gör någonting annat istället. Ha det bäst och håll i hatten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0