I Bulgarien!!

Hej!

Nu ar jag i Sunny Beach i Bulgarien! Vadret ar helt perfekt har och hotellet ocksa! Just nu sitter jag pa hotellets internetcafe. Vi kom hit i tisdags efter att ha rest hela dagen. Vi var valdigt trotta nar vi kom hit, men vi at pa hotellet och tog en valdigt laaaaaang promenad till stranden. Vi gick namligen helt jattefel. Igar solade och badade vi hela dagen och jag brande upp ansiktet. Idag har vi solat och badat hela dagen ocksa, men jag har lyckats att inte branna mig idag i alla fall (som det ser ut nu.) Har ar allting hur bra som helst och det ar sa varmt och skont! Jag mar sa bra har ska ni veta och det ar sa kul! Pa kvallarna gar vi ut och ater och kollar i basarerna. Jattekul!

Det ar lite svart att skriva har nar alla bokstaver inte finns. Men jag ville skriva att jag mar bra i alla fall och har det hur bra som helst har i solen och varmen! Hoppas ni har det bra hemma ocksa!
Kram Marie


Kommentarer
Postat av: millis

Hej och grattis,jag valde ju dig till vinnare i tävlingen,idag fick jag din adress så jag skickar paketet ons el to...mvh millis

2010-07-06 @ 21:47:37
URL: http://www.millisnageldesign.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0