Yes, jag blev antagen!!!

Dagens ordspråk: Ju fler kockar, desto sämre soppa.

Hallå!

Åååååååh, vad jag är glad idag! Den här fredagen började bra, men den blev bara bättre och bättre! Jag är oerhört glad och lättad och allting känns såå bra just nu! Tänk om jag hade vetat det här tidigare! Vad det är jag är så glad över ska jag berätta nu!

Jag var ju i Örebro i onsdags för att kolla på Örebro Universitet och få information om mitt program som jag skulle gå, Systemutvecklarprogrammet. Det ar väldigt intressant att vara där och roligt, men

När jag sökte in till Universitetet i våras, hade jag två program som jag var intresserad av och jättegärna ville gå på, nämligen Socionomprogrammet och Medicinsk sekreterarprogrammet. Socionom har jag velat gå ända sedan högstadiet, men Medicinska sekreterarprogrammet var ett nytt program som jag upptäckte på gymnasiet att jag ville gå och till dem sökte jag in! När jag fick mitt antagningsbesked, blev jag däremot varse om att jag varken kom in på Socionom eller Medicinska sekreterarprogrammet, utan istället Systemutvecklare, som inte direkt var mitt förstahandsval. Jag blev besviken men tänkte att jag kunde komma in på reserv på någon av mina andra program, bland annat medicinsk sekreterare, eftersom jag var behörig till det! Det var bara att vänta och se.

Förra torsdagen var det dags att registrera sig på det program eller kurs man skulle gå, som i mitt fall då var Systemutvecklarprogrammet. Jag registrerade mig och fick reda på att jag efter en vecka, alltså igår då det var den sista dagen att registrera sig, skulle få veta om jag hade kommit in på en reservplats eller inte. Jag hade fler linjer som jag hoppades på och jag har idag gått runt med mobilen på högsta volym och i högsta hugg ifall de skulle ringa på eftermiddagen och erbjuda mig en plats någonstans! Telefonen ringde inte och jag kollade mailen flera gånger, men ingenting fanns där. Tills jag kollade på mailen på eftermiddagen och såg...

...att jag hade kommit in på MEDICINSKA SEKRETERARPROGRAMMET!!!! Jag såg rubriken på mailet som antydde att jag hade blivit erbjuden en plats där och kunde inte tro mina ögon när det i mailet stod att jag hade kommit in där. Aaah, vilken lycka! Jag tackade ja på en gång och nu är jag så glad och kan inte förstå att jag verkligen ska gå det programmet, som jag har hoppats så på! Systemutvecklarprogrammet kändes inte riktigt som "jag", även fast det säkert skulle vara jättebra, och därför blev jag så glad när jag kom in på medicinska sekreterarprogrammet istället! Jag har inte smält det än men jag är så glad och kan inte prata om något annat här hemma, haha! Jag har redan beställt en bok från kurslitteraturlistan för Systemutvecklarprogrammet, men vet ni vad? Det gör mig inte ett skit!
På tisdag börjar jag på Medicinska sekreterarprogrammet på Örebro Universitet! Vilken lycka!


Kommentarer
Postat av: Maria

GRATTIIIS! :D

Åh vad roligt att du kom in på den utbildningen som du ville!

2010-08-27 @ 21:21:16
URL: http://various.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0