Snöblask och måndag

Dagens ordspråk: Ju mer vi gräver ner oss i vår olycka, desto större skada kan den göra oss.

Då var det måndag igen! Helgen bara rusar iväg, men det har faktiskt den här dagen också gjort. När man väl har gått upp på morgonen så går dagen fort! Snart är det helg igen!

Igår på kvällen hade jag ingen feber som tur var. När jag gick upp i morse hade jag inte heller feber, men jag var lite varmare innan jag skulle gå iväg till skolan, men det var fortfarande inte feber.
Så imorse gick jag iväg till skolan för att prova och se om jag mådde bra eller inte. Vi hade inga vanliga lektioner för vi hade brytdag istället! På brytdagar får vi jobba med det som vi ligger efter i eller har missat, göra prov eller bara göra läxor för att få tiden att gå. Jag hade ett prov i idrott som jag skulle göra, för det är lite svårt att hinna med det på lektionerna som jag har idrott på schemat, för den lektionen är bara i 30 minuter. Så det gjorde jag idag, så nu är det en sak mindre att ta itu med!
Under och efter provet kände jag mig febrig till och från. Ibland var jag varm och ibland kändes det som vanligt. Jag stannade kvar tills brytdagen var slut vid kl 14.20, och sen gick jag hem. Jag skulle egentligen ha haft kör, men jag mådde inte bra då så jag sjukanmälde mig istället.
Jag ska se om jag har feber ikväll och imorgon, och bestämma utifrån det om jag ska gå till skolan eller inte. Det kanske är så att febern inte bryter ut riktigt, att den bara kommer till och från hela tiden. Om jag nu ska bli sjuk så hoppas jag på att den bryter ut direkt, istället för att hålla på så där så att jag blir frisk fortare. Vi får se hur det blir, hoppas att det inte blir någonting! =)

Förresten, nu snöar det fortfarande! Imorse var det ingenting, men för några timmar sedan började det igen. Jag som ville ha vår nu på en gång! Hur är vädret hos er? Ostabilt med snöblask eller fint vårväder?


Kommentarer
Postat av: Sofia

Det där ordspråket är sååå sant! ;P

2009-03-25 @ 16:27:34
URL: http://chicflia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0