Skolavslutning 2009

Dagens ordspråk: Lär sig något gör man bara då och då, men glömmer gör man hela dagen.
 
Åh, då är det äntligen sommarlov! Jag vet inte i hur många veckor eller snarare månader som jag har tjatat om att få sommarlov, men nu är det i alla fall äntligen här. Förra året visste jag inte ens om jag skulle klara av tvåan, eftersom att jag lider av kronisk muskel och nervvärk och ett rörelsehinder som tar ifrån mig mycket energi. Nu, idag, har jag gått ut tvåan och det med bra betyg. Jag som inte ens var säker på att jag skulle klara av det, har gjort det alldeles galant. Vad bra det känns!

Eftersom att vi esteter står för musiken på skolavslutningen, behövde vi komma lite tidigare än alla andra. Jag och Chenfei tog sällskap till skolan och var där ungefär 08.10 då vi skulle samlas för att sjunga igenom våra låtar. När vi hade gjort det och klockan blev 09.00 började vår skolavslutning för oss 2:or och även 1:orna.
Först spelade Chenfei en låt på piano, tillsammans med Madelene som går i ettan och spelar cello. Vilken låt det var vet jag inte riktigt namnet på, men jag är säker på att jag inte kan skriva det och att han som skrev stycket var en gubbe, haha. I alla fall, de spelade jättebra! De är så duktiga båda två och det var ett väldigt fint stycke!
Några killar i estet-ettan spelade även en låt,  Umbrella, på en bas, trummor och en gitarr. Han som spelade gitarr stod även för sången och jag blev riktigt inponerad, måste jag säga! Jag hade ingen aning om att han sjöng, bara att han spelade gitarr, men när han tog ton så lät det jättebra! Inte för att jag trodde någonting annat heller, men jag blev väldigt överraskad. Härligt när man blir det! Innan vi i estet-kören skulle börja sjunga "Den Blomstertid" spelade Chenfei en till låt på piano, som heter Kiss the rain. Åh, vad fin den var och vad bra hon spelade! Det kan jag svära på att alla tyckte. Chenfei har tagit privatlektioner ända sedan hon var 5 år gammal och är nu 18 år, fyller 19 i höst. Jätteduktig är hon!

Efter avslutningen för ettorna och tvåorna fick vi gå till vårat hemklassrum där det bjöds på fika. Vi fick även betygen där, innan vi fick säga hej då till alla. Efter det fick vi höra hur fula vi var av alla studenter. De har en sång som de sjunger som går något likande "Lilla tvåan, lilla tvåan, fan vad du är ful. Ingen mössa har du...." Kommer inte ihåg hela, haha. Nästa år är det vi som får sjunga den! För studenterna på deras avslutning fick vi sjunga den blomstertid igen och Studentsången. Alla var jättefina i sina kostymer, klänningar och studentmössor. Tänk att det är vi som ska ta studenten nästa år, jag kan inte fatta det! När Chenfei ännu en gång spelade Kiss the rain hörde jag att några snyftade. Det sorgliga med studenten är ju att lämna allihopa...

Efter studenternas avslutning fick vi gå igen och äntligen ta sommarlov, vad härligt! Jag, Chenfei och Miriam stannade och tog lite kort en stund. De var jättefint klädda båda två! Jag hade på mig min vita tunika som jag köpte för ett tag sen på Kappahl, som jag då visade upp i bloggen när jag köpte den. Jag såg att en tjej ifrån estet-bild-trean som tog studenten hade en likadan, fint!
Tyvärr har vädret varit skitdåligt idag, men under studenten var det i alla fall uppehåll! Tur det för dem, vad tråkigt med dåligt väder. Nästa år måste det vara fint väder när det är vår tur att ta studenten!


Jag, Chenfei och Miriam! Vi kommer alla ifrån olika länder. Jag kommer från Sverige, Chenfei från Kina och Miriam från Tyskland!



Jag och Chenfei!



Kommentarer
Postat av: I S A B E L L A

Vad fina ni vart! :D

2009-06-10 @ 20:23:23
URL: http://tinkerbella.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

sv; Okej :D

Haha, ja precis. Men imorgon är det skolavslutning som tur är :D

2009-06-10 @ 20:50:30
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: Linda

söta bilder!

2009-06-10 @ 20:54:05
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Erika

sv: Ja visst är den :D



Ha en trevlig kväll nu :)

2009-06-10 @ 21:05:52
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: chenfei

HAHA...FN!!=p

åh...<33 vad söt du är!=)jag vill gärna spela piano med klarinett oxå!!;)

2009-06-10 @ 21:51:51
Postat av: Olof

Sv: Tack! :)

2009-06-11 @ 07:21:05
URL: http://thecompletetruth.blogg.se/
Postat av: Angelica

nu är det äntligen lov ;P söta bilder

2009-06-11 @ 10:45:11
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: Jolbi - fashionillustrator

Tack! Ja det känns superkul!

2009-06-11 @ 11:56:26
URL: http://jolbi.blogg.se/
Postat av: ida

sv: nej verkligen inte! :)



vilka härliga bidler!

2009-06-11 @ 12:43:09
URL: http://idapida.blogg.se/
Postat av: ღ DesignByMilly ღ

Hej!

Kikar förbi..



Allt väl?



//Milly ღ

2009-06-11 @ 13:56:55
URL: http://designbymilly.blogg.se/
Postat av: Maria

Vad fina ni var allihop! :)



Svar: Det låter ju trevligt! :)

Mina (oplanerade) planer ser också likadana ut. Man får ta dagen lite som den kommer. ;) Det är skönt när man kan göra så under sommaren.

2009-06-11 @ 16:39:00
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: ღ DesignByMilly ღ

ja men det är verkligen jätte fint..

2009-06-11 @ 19:38:08
URL: http://designbymilly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0