I juni - sommarmånad!

Dagens citat: De dummaste människor jag känner är de som vet allt. - Malcolm Forbes

Heej på er!

Då var det långa, sega och jobbiga måndagen igen. Men imorse var det något lättare att leva eftersom att jag hade sovmorgon ända till kl 09.40! Hade ju ingen filosofi, eftersom att jag är klar med allt. Dagen avslutades vid kl 16.00 med kören, ungefär. Vi fick sluta tidigare efter att vi hade sjungit Studentsången och Den blomstertid. De andra skulle öva på sina nummer. Det är alltid esteterna som står för musiken på skolavslutningarna!

Idag har jag fått reda på lite mer betyg, vad skönt det känns! Engelska och matte är ju som tidigare nämt mina svagare ämnen, som jag inte är lika duktig i. Idag fick jag reda på engelska betyget, blev så glad! Det var inte MVG, men inte heller G och absolut inte IG. Då kan ni räkna ut det själva. Det tycker jag är bra för att ha svårt i ett ämne!
Jag och Chenfei har ju försökt att luska ut vårat filosofibetyg idag med, haha! Inget direkt lyckat resultat. Hon sa att vi kunde fråga idag, vilket vi gjorde. Tre gånger. Hon höll på att läsa igenom allt vi hade gjort och så för att kunna sätta ett betyg. Hon gav oss en väldigt uppmuntrande kommentar sista gången vi var där, så det kommer nog gå bra. Hoppas jag får reda på svaret imorgon!

Fint väder har det varit idag med, minsann! Minst lika varmt som i helgen också, säkert. Tyvärr ska det väl bli lite sämre väder nu, men jag hoppas på att det bättras på till helgen igen. Min engelskalärare sa direkt när jag kom in i klassrummet att "Åh, vad brun du är!". Jaa... sa jag. Jag visade henne hur röd jag var på axlarna, då sa hon herregud och undrade hur mycket jag hade solat, haha! Så kan det gå. Men när jag väl har fått grundbrännan så blir jag brun direkt, oftast. Känns så otroligt skönt att det bara är den här veckan kvar i skolan nu! Men det känns samtidigt också segt, för jag vill ha sommarlov exakt nu på stubben! Men jag ska inte klaga, idag behövde jag inte göra så mycket i skolan, och jag har inga läxor heller!
På svenskan fick jag ledigt, för hela klassen plus estet-ettorna skulle gå och se på sevärdigheter i stan. Jag behövde inte följa med, eftersom att det är så varmt och att jag då inte orkar. Och tur var väl det, de var ute och gick i över en timme! Så kul var det bra att jag inte hade, haha!

Kommentarer
Postat av: ida

sv: ja de dåliga vädret ska tydligen komma imon här men jag håller alla tummar och tår för att det inte ska vara så dock!



hehe ja de är de jag har fattat med. typ vart kass i tävlingarna och sånt. men de är ju dom so inte är några hot som ofta får stanna dessvärre..

2009-06-01 @ 19:58:06
URL: http://idapida.blogg.se/
Postat av: emelie

sv: jodå, det är bara bra med mig :) hur är de själv?

2009-06-01 @ 20:14:59
URL: http://fuckingems.webblogg.se/
Postat av: Erika

sv: haha ^^

2009-06-01 @ 21:03:33
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: Angelica

jag vill å ha bra väder, vi gar sol men det bara vblåååååser

2009-06-02 @ 00:01:29
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: Linda

Gomorron!



Hoppas du får en superduper bra tisdag :D

2009-06-02 @ 06:24:20
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha okej ;P var hittar du alla ordspråk

2009-06-02 @ 12:21:47
URL: http://modemix.blogg.se/
Postat av: angelica

Sv: vad bra att du fick VG, grattiiis! :D..engelska är svårt att få MVG i, jätte svårt!

2009-06-02 @ 12:48:20
URL: http://angelicasdays.blogg.se/
Postat av: LIFE BY Marielle

härligt med VG i engelska, det fick jag i nian men nu lyckades jag få MVG :)

stod i inlägget vad jag skuulle göra i helgen, självdå? :D

2009-06-02 @ 14:29:48
URL: http://mariellem.blogg.se/
Postat av: Danni

hih okej, förlåt för att jag inte hunnit svara, haft mycket för mig, hur är det med dig idag då? ha det bäst kramar

2009-06-02 @ 17:16:16
URL: http://danielakromm.blogg.se/
Postat av: Emma

hoppas du har haft en bra dag!:)

2009-06-02 @ 18:17:03
URL: http://emmichs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0