Då var det fredag igen!



Hallojs!

Åh, va skönt att det äntligen är fredag!
Nu väntar en efterlängtad helg, som alltid!

Idag i skolan hade vi brytdag, som jag har berättat i tidigare inlägg. Brytdag har vi ungefär en gång per termin, där vi får en chans att komma ifatt det vi ligger efter i, eller göra läxor eller annat om man inte har något annat speciellt att jobba med. Det är bra att vi har brytdagar och att vi får den chansen och inte behöver göra det på våran fritid eller så, även fast jag tycker att brytdagar är lite sega. Men ändå helt klart bra att dem finns!
Slutade gjorde vi vid kl 14.00. Om det hade varit en vanlig fredag hade vi slutat vid 10.45, men jag ska inte klaga.
Vi fick ju i alla fall våran sovmorron till kl 09.35!

När jag kom hem från skolan tog jag det mest lungt, för jag var så trött! Efter att ha gått i skolan en hel vecka blir jag trött på fredagarna, och särskillt idag när vi gick lite längre än vanligt. Så det blev att ta det lungt en stund. Nu njuter jag av att det är fredag och helg!

Imorron ska jag och min familj åka till Västerås! I Västerås finns det ett jättestort varuhus som heter Nisses, där de säljer allt möjligt som jättefina möbler och inredningssaker till böcker, väskor, parfymer och hundra gånger mer saker. Det är i alla fall roligt att gå där, och det finns andra affärer utanför Nisses också! Så dit ska vi imorron och kolla, riktigt roligt ska det bli! Fast det är en bit att åka dit härifrån, men jag ska ladda mobilen full med musik så att jag har någonting att lyssna på under tiden. Första gången vi var i Nisses, var när vi skulle åka till Stockholm till min bror Mikael för några år sedan.
Då stannade vi vid Nisses bara för att kolla vad det var, och då fastnade vi för det. Så det blir andra gången vi åker dit nu, efter den gången vi var i Stockholm. Kommer bli roligt imorron!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hur mås de? :)

2008-11-28 @ 19:40:06
URL: http://fronda.blogg.se/
Postat av: Jennifer

sv: tack så mycket.. vill du lära dig hur man gör??

kolla http://designadinblogg.se

2008-11-28 @ 19:55:26
URL: http://yenyen.blogg.se/
Postat av: natta

sv:jepp:)

2008-11-28 @ 20:12:34
URL: http://nathaliesaviluoto.blogg.se/
Postat av: Alexandrah

JAA ! åh jag har ingen julmust hemma, det är ju så typiskt :( När man är som mest sugen på det har man det inte hemma ;< så är dt jämt med en del saker tycker jag.

Ja du har så rätt, hehe. Tur att det finns både påskmust & julmust, även ifall de säkert är samma sak egentligen, ahha :)



naw, tack så mycket =) ja att vara kär å få den bekräftelsen man får i ett förhållande är en helt underbar sak. :)

Hur går det för dej? Har du funnit ngn käraste? :)



Ja, kul med en jämngammal att skriva med ! Det gör jag inte alltför ofta. Inte på bloggen iaf :)

JA, det är kul att forska i psyksjukdomar! nu har vi däremot också ett psykiatri-tema, så vi har fått en Psykiatri-rapport(inlämning+redovisning) att skriva om en psykisk sjukdom. Jag fick depression. Man fick inte välja, vilket var lite dumt :/ Gillar man "ämnet" så presterar man bättre. Så jag får se ifall jag tar en psyksjukdom att skriva om som projektarbete! funderar på att ta cancer :$ det var så en mycket betydelsefull person till mig dog, eller ja vi var inte så "tighta" i slutet .. Men hon var den som var en andra person som uppfostrade mig kan man säga (: Det kommer jag alltid minnas henne som iaf , hehe :) nej nu ska jag inte babbla på om detta ;D



Haha, faktiskt så nu när du säger det.. så i onsdags, bestämde vi i klassen oss för att läsa psykologi B med. Det är en jävla lång historia, men vi fick det svm individuellt val, så det ingår inte i programmet, det gör dock psykologi A. :) Men vi skulle gjort en ny kurs; Psykiatri. För vi håller på med det temat nu. Å sen finns det att välja som "inriktning" i 3:an sen , ifall ma nvill jobba inom psykvården. Men då ville alla ha sjukvård typ, så vi ville ha psykiatri å sånt med. Men det var lite samma som psykologi B så ist för att göra en ny kurs blev det psykologi b :) jättebra imo. Fast jag vet ju inte så jättemkt om vad psykiatri kursen hade handlat om. men vi har ju den ändåså nu, eller ett TEMA iaf. lite historia om den å så. :)

Herregud! Du ska bara veta vad de gjorde med folk som de trodde var psykiskt störda innan :/ HEmska saker! Haha. Jösses vad jag skriver på. orkar du verkligen läsa?:o:o



Min dag har varit helt okej :) Jag tycker det känns som söndag idag av ngn konstig anledning, kanske för jag är så trött. Hur har din dag idag varit ? :) KRamkram !

2008-11-28 @ 20:57:28
URL: http://evelinaalexandra.blogg.se/
Postat av: Moni

låter som en skojjsig helg, har precis tittat på sex and the city filmen älssskaa den är så sjukt bra altså.=) hehe annars händer de inte så mycket i helgen ska ut imon o ta de lugnt på söndag kramixzz

2008-11-28 @ 21:50:09
URL: http://monkann.blogg.se/
Postat av: Louise

Yes det är flyttpackning som gäller för vår del!

Ja, det ska bli riktigt roligt faktiskt.



Men eller hur! Att gå igenom alla saker, tar ju 100 år liksom! ^^



Vad ska du göra imorgon då gumman?

Puss!

2008-11-28 @ 23:25:26
URL: http://lowice.blogg.se/
Postat av: Fanny

Vad roligt att åka till västerås!

2008-11-28 @ 23:41:09
URL: http://faaanys.blogg.se/
Postat av: Chacha

:),

jadå!

den 14, 15 och 16 december :)

kramar

2008-11-29 @ 13:42:28
URL: http://spellme.blogg.se/
Postat av: LIFE BY Marielle

Ja får se ifall knuten blir lika bra som jag gjorde den gången, får trixa lite innan jul så får jag se. Nyår tror jag att jag kör på stora lockar. Går nog inte som jag vill eftersom jag precis klippt mig lite kortare men det går nog an. haft en soft helg?:) KRAM söto

2008-11-29 @ 17:45:21
URL: http://mariellem.blogg.se/
Postat av: Fan vad chict!

TÄVLING TÄÄÄVLING TÄÄÄÄÄVLING!



Var med och tävla hos oss på http://fanvadchict.blogg.se där hela tre stycken priser, i form av hemliga julklappar, kommer att lottas ut!



Skitenkelt att delta!



:) Kram/ Snäckan & Pinglan

2008-11-29 @ 17:50:25
URL: http://fanvadchict.blogg.se/
Postat av: Moni

haft en bra helg nu då? när den är snart över. hihi nu är de inte länge kvar te jul heller. kramizz

2008-11-30 @ 12:19:48
URL: http://monkann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0