Trötter idag!

Dagens ordspråk: En gång är ingen gång, två gånger är en gongong.

Hallå!

Snacka om att jag har varit trött idag efter vår helg i Stockholm! Det har verkligen tagit på krafterna att shoppa i två dagar men vi hade så roligt och det var jättekul att hälsa på och träffa min bror! Dock känns det som sagt nu, men det är bara att ladda inför den här helgen då vi ska på mer äventyr!

Hade skönt nog sovmorgon imorse till kl 10.00 innan det var dags att börja skolan! Måndagar den här terminen är väldigt bra för jag börjar kl 10.00 och slutar vid kl 13.15. Förra terminen började jag 08.00 istället och slutade inte förrän kl 16.40. Gissa om det kändes som att bestiga Mount Everest varje måndag och att det nu känns som att åka en skön nedförsbacke! 
Jag trodde att jag skulle få sätta mig i solen när jag kom hem, för det var hur fint väder som helst på förmiddagen men tyvärr molnade det på lite så jag vilade en stund istället (välbehövligt!) och tog sedan tag i min affärsjuridik-uppsats-som-ska-bli-härligt-långa-15-till-20-sidor-långt-arbete. Jag kom väldigt långt långt och det känns skönt nu!

På tal om någonting helt annat, så visade jag ju er min hallonröda tröja som jag köpte på Gina i Stockholm. Jag använde den i lördags när vi var på stan och när vi var inne på leksaksaffären stod jag och vilade under en fläkt för att det var så varmt. Jag stod där i godan ro när det plötsligt kom en kvinna och började prata om bollar. Det var inga tennisbollar och inga vanliga bollar heller, jag vet inte vad hon pratade om, men hon trodde att jag skulle göra det för hon trodde att jag arbetade där! Haha! De riktiga arbetarna där hade också röda tröjor som jag så hon trodde helt enkelt att jag också jobbade där. När jag sa att jag tyvärr inte gjorde det, kollade hon uppifrån och ner på mina svarta jeans och röda tröja och förstod att jag bara hade liknande klädsel, haha!

Nu ikväll blir det att ta det lilla lugna och se till att bli utvilad tills imorgon! Jag kommer vara lika trött nästa måndag när jag och mamma har sett Lady Gaga i Globen! Åh, det ska bli så kul! Jag fattar inte att vi har fått det här helt gratis, konserten, gratis övernattning på hotell en natt och tåg dit och hem samt taxi dit vi ska. Jag brukar inte ha sådan här tur, men det ska bli så roligt som allra helst! Bara det att jag inte riktigt har fattat det än... Men det kommer. Det kommer... Jag förstår ju förhoppningsvis när vi är där, haha!

Ha en jättebra måndagskväll allihopa! =) 




Kommentarer
Postat av: LIENE

sv: ja och lärarna får lön för sina lektioner dom ger:)

Så bra att du tror det:D jag hoppas det med men många verkar tro på mig så det kommer vara lugnt. Tack!

2010-05-03 @ 21:04:02
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Emma

vad roligt att ni hade det bra i Stockholm:)

2010-05-03 @ 22:27:05
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: jessica

haha du skulle ju låtsas att du jobbat där för o skoja till det lite med henne ;)

2010-05-04 @ 11:38:21
URL: http://saywhatyouwant.blogg.se/
Postat av: Sabina

SV, jo men kommer nog göra ont som fan :P

2010-05-04 @ 16:04:56
URL: http://saabiina.blogg.se/
Postat av: emelie

Hej. förlåt för sent svar men har haft en bloggpuas kan man väl säga, men är nu tillbaka hoppas ja :) allt bra? kram

2010-05-04 @ 16:16:58
URL: http://emelieastemoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0