Lediga onsdagar - check!

Dagens ordspråk: Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket.

Hallå!

Jag gillar verkligen onsdagar. Det kanske låter konstigt, för det är ju varken helg då eller något annat spännande, men det är mitt i veckan! Jag tycker det är bra, för då vet jag att imorgon är det torsdag (logiskt i och för sig) och att det bara är en dag kvar till helgen! Så onsdagar är näst bäst efter fredag och helg. Kanske.
I alla fall, det som gör den här onsdagen så bra, är att jag nu återkommande onsdagar kommer vara ledig från skolan! Jag avslutade just idag en kurs till idag nämligen, närmare bestämt ljudteknik. Så från och med nu (de här veckorna som är kvar) kommer jag vara ledig på onsdagar. Så skönt! Så blir det när man snart ska ta studeenteen!

Idag när jag kom hem tog jag mig en cykeltur! Det var jätteskönt men det var verkligen varmt kan jag lova er!
Jag blir alltid så glad när jag får cykla, jag blir alltid på mycket bättre humör och jag tycker att det är väldigt skönt under cykelturen och såklart efteråt när det är gjort. Varför man blir så glad beror på att kroppens eget lyckohormon, endorfiner, som virvlar runt i kroppen. Det är faktiskt sant att de gör det, virvlar runt, för när man tränar så frigörs dem. Brukar ni bli på bättre humör och bli gladare när ni har tränat eller motionerat?




Kommentarer
Postat av: Amanda

svar: tack! ♥

2010-05-19 @ 20:09:42
URL: http://trulyamanda.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Sv: Javisst var den det:)

2010-05-19 @ 20:31:03
URL: http://jenniferbergqvist.blogg.se/
Postat av: z a n n y h ♥

sv: okej! :) Ja det lät ju inte alls roligt :/ Ska kolla in dom inläggen så fort ja får tid! Verkar intressant att läsa om, Men du får ha en jätte bra kväll :)

2010-05-19 @ 21:27:37
URL: http://zannyh.blogg.se/
Postat av: Emma

ordspråket stämmer verkligen:)

2010-05-19 @ 22:02:39
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: CHRJ

sV: Ja visst var den! :)

2010-05-19 @ 22:48:04
URL: http://chrj.blogg.se/
Postat av: CHRJ

sV: Ja visst var den! :)

2010-05-19 @ 22:48:05
URL: http://chrj.blogg.se/
Postat av: Josefin Staaf

Sv: Haha, ja det är en skum kombination. Vem vet, det kanske är jättegott? Typ glass som inte är söt, man vet ju inte förrän man provat!



Söt du är förresten!



xxx

2010-05-20 @ 01:50:42
URL: http://josefinstaaf.com
Postat av: Linda - det handlar om helheten, tävling pågår!

Hej tjejen, hoppas att du har en bra start på denna dagen. jag vill tipsa dig om att delta i tävlingen som avslutas idag, i min blogg. du kan nämnligen vinna ett valfritt pris. antingen lösnaglar eller ett smycke som storbloggaren Foki har och använder sig av! Coolt ju! dessutom är det inte många som tävlar, så vinstchansen är stor! kram

2010-05-20 @ 11:08:32
URL: http://lindapyykkonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0