Nu är våren nära!

Dagens ordspråk: Att gå upp tidigt är inte bra för kroppen, men bra för själen.

Hallå!

Idag var det minsann ingen mjukstart efter lovet i skolan, utan jag började klockan 08.00, haha!
Det gick bra och jag var pigg men när jag kom till skolan fick jag reda på av en lärare att jag inte hade min första lektion, som var affärsjuridik. Några klasser har praktik och därför är det uppehåll i kursen. Jag visste om det men vi skulle ha lektion i alla fall de veckorna (förutom när jag har min restaurangshow) men min lärare kom inte ihåg hur vi hade sagt. Därför kom istället en annan lärare med uppgifter till mig som jag fick göra. Lite surt när jag kunde ha haft sovmorgon till klockan 09.50, men det gick bra ändå! Jag hann med alla uppgifterna så jag slapp ta hem det som hemläxa. Det lönar sig att vara flitig!

Det märks verkligen att det börjar bli ljusare tider nu! Det har varit jättefint väder idag och förhoppningsvis smälter snön ordentligt så att det snart blir vår. När klockan var 17.30 började det skymma. Jag menar, halv 6 och det är inte mörkt än! Det är hur skönt som helst och ljusare blir det för varje dag som går. Tänk när det börjar bli varmare i luften och det går att vara ute på ett helt annat sätt än nu och när man kan cykla igen! Jag blir på något sätt jättesugen på att cykla när det är så fint väder, haha! Men än får det dröja, för det krävs lite mer än fint väder för att cykeln ska få tas fram. All denna is och snö måste ju bort först!

På tal om någonting helt annat blev jag jätteglad idag när jag kom hem! På köksbordet låg ett av mina armband! Jag fick ett jättefint armband i julklapp av mamma som jag tyckte så mycket om och för några veckor senare hade jag tappat det. Jag blev jätteledsen såklart och undrade vart det kunde ha tagit vägen, antaligen på affären trodde jag för vi hade varit och handlat innan. Men idag hittade mamma det! Det låg i bilen, under sätet, av någon konstig anledning. Det hade ramlat där i alla fall och idag såg hon det. Ibland ska man ha tur!

När jag ändå är inne på ämnet tur, har jag den äran att berätta att jag är ledig imorgon! Jag har varit ledig några onsdagar nu och det är så skönt! På morgonen har jag eget arbete, på andra lekionen spelar vi in låtar på ljudtekniken och den här veckan är det inte min och Chenfeis tur och den sista lektionen, affärsjuridik, är inställd som imorse! Jag klagar då inte, det känn skitbra om jag ska vara ärlig över att vara ledig, haha! Jag vet att mina uppgifter blir gjorda (har bara en) och därför missar jag ju på så sätt ingenting. Självdiciplin är mitt förnamn just nu tror jag!







Kommentarer
Postat av: Haedil* HUMOR BLOGG*

haha okej :))

härligt :))

jätte bra :D

2010-03-02 @ 19:54:32
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åhh, de låter spännande =) Hoppas att du kommer in där då!

Jag vill jobba med barn. Helst på dagis :) Älskar små söta barn, ååh =)

Tack så mycket! =) Hoppas jag med..

kram!

2010-03-02 @ 20:50:18
URL: http://joohannap.blogg.se/
Postat av: Luffi

hey! allt bra med dig? kram luffi

2010-03-03 @ 10:36:02
URL: http://www.luffi.se
Postat av: Luffi

jo tack bara bra med mig också!



hittar du på för kuligt då? kram

2010-03-03 @ 19:53:59
URL: http://www.luffi.se
Postat av: Haedil *HUMOR BLOGG*

haha ao :))

2010-03-03 @ 20:02:03
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: Luffi

nja jag funderar lite på om jag ska skriva ett nytt inlägg...

2010-03-03 @ 20:04:06
URL: http://www.luffi.se
Postat av: Runa

Hej! var gärna med och tävla i veckans blogg. Anmäl dig gärna. http://runizen.blogg.se

2010-03-03 @ 20:52:30
URL: http://runizen.blogg.se/
Postat av: Maria

sv: Ja, usch då. Tur är det i alla fall att man inte behöver visa det så ofta, som du sa. Annars hade man nog fått skämmas. :P



Converse är så bekväma och praktiska. Jag skulle kunna använda såna, eller vanliga tygskor jämt.



Åh vad härligt att du får se den i helgen! :D Här har den inte ens hunnit ha premiär vid den tidpunkten ännu (lite konstigt det där att premiärdatumen är så olika).

Ska du se den i 3D? :)

2010-03-03 @ 21:35:08
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Emma

Godmorgon:) ha en bra dag!

2010-03-04 @ 11:35:09
URL: http://emmichs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0