Bulgarien!!

Dagens ordspråk: Det blir aldrig som man har tänkt sig.

Hallå!

Åh, vad jag är glad just nu! Jag kan inte med ord beskriva hur jag känner och hur glad jag är, för jag förstår nog inte riktigt själv än, vad jag ska göra redan nu på tisdag. Jag ska berätta för er, men först ska jag berätta om min midsommar igår!

På midsommarafton brukar det nästan aldrig vara fint väder, fråga mig inte varför, men det känns nästan som en oskriven lag att det ska regna och vara kallt. Men igår var det inte så, för vädret var faktiskt riktigt fint och det var varmt och skönt! Till oss kom min syster Malin, hennes pojkvän Adde och deras 13 månaders son Lowe hit för att fira midsommar! Vi grillade och hade det jättekul och trevligt! Lowe älskar att vara ute och igår härjade han riktigt rejält med sin stackars moster (mig), haha! Han sprang runt överallt, tog av sig skorna och skulle leka med grannens utesaker. Det märks att han lärde sig gå när han var 9 månader, för nu springer han verkligen överallt!

På kvällen igår, satt jag och mamma framför datorn. Vi tittade nämligen på Sista-minuten resor! Vi ville så gärna åka iväg på en resa, för jag mår så otroligt bra i värmen (jag har en sjukdom vid namn Ehlers Danlos Syndrom som ger mig kronisk smärta i hela kroppen) och det är ju hur skönt och underbart som helst att vara utomlands! Efter mycket letande och diskuterande hittade vi en resa till ett jättefint hotel i...Sunny Beach i Bulgarien! Hotellet var jättefint, såg jättebra ut och det låg nära till både centrum och stranden! Jag förstår nog inte att vi ska åka i år igen (vi var i Turkiet förra året) men nu ska vi alltså åka igen! Eftersom att det var en restresa går den ju ganska snart, så vi ska åka redan nu på tisdag. Ååååh, det ska bli så kul! Jag har redan resfeber! Så den 29 juni-6 juli är vi på Sunny Beach i Bulgarien. Först till kvarn för att följa med i resväskan? ;)

Jag ska berätta ALLT om resan när vi kommer hem! Just nu har jag migrän, men jag ville så gärna visa hotellet, =)

Hit ska vi bo i en vecka i Sunny Beach, Bulgarien! Vi åker på tisdag och är borta i en vecka. Jag har redan resfeber!


Kommentarer
Postat av: natta

Ny chans för dig som vill vinna ett beuty kitt från Body shop!

Anmäl dig nu så utser jag en vinnare på måndag.

I denna tävling är det ok att bomba ;)

Puss Kram

2010-06-26 @ 20:26:52
URL: http://natalies.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0