Bröllopet mellan Viktoria och Daniel!

Dagens ordspråk: Bättre dåligt minne än dåliga minnen.

Hallå!

Idag är det den 19 juni 2010 och som nog ingen har missat är det en historisk dag! Idag har Kronprinsessan Victoria sagt ja i kyrkan till sin Daniel Westling! Jag bestämde mig långt i förväg att jag skulle se brölloppet och självklart har jag gjort det idag! TV:n har varit på hela förmiddagen här, men jag har inte tittat aktivt förrän vi på eftermiddagen åkte hem till min mormor! Vi åkte dit med tårta eftersom att min mamma fyllde år igår och så tittade vi tillsammans på vigseln. Jag tycker att Victorias klänning var så otroligt fin! Hela hon var så vacker för hon strålade verkligen och hon såg verkligen lycklig ut med sin Daniel. Hon verkar så omtänksam också och mån om att han ska må bra, det märks i allt hon gör, från handtryckningar till ömma smekningar på handen och kinden till varma leenden. Det jag tyckte var mest kul att se var när de stod i kyrkan och sa ja och lovade varandra evig kärlek i nöd och lust! Det såg verkligen jättefint ut!

När själva vigseln var över, tittade jag på när de åkte kortegen genom Stockholm. Det var otroligt mycket människor där som tittade på och de såg så lyckliga ut! Victoria strålade hela hon, vilket Daniel också gjorde men han såg väldigt nervös och lite stel ut också. Att han var stel och nervös har han all rätt i världen att göra, för Victoria har ju fått träning i att vara kunglig hela livet och han är ju en vanlig kille från "folket". Jag tänkte på det när Victoria tog på hans ring på fingret, vad nervös han var, för hela hans hand skakade. Jag hade varit hur nervös som helst och säkert svimmat på kuppen också. Jag kunde även när jag tittade inte låta bli att tänka på vad som händer om de blir akut kissnödiga där i kyrkan. Det går ju inte direkt att göra så mycket åt det då. Men det kanske bara är jag som tänker på  sådana där konstiga scenarium som kan inträffa, haha!Det är nog ganska typiskt mig.

Har ni kollat på bröllopet mellan Victoria och Daniel idag? =)


Kommentarer
Postat av: E M M A

sv: Så bra, ja med :)

vad gör du då?

2010-06-20 @ 02:10:49
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/
Postat av: amila&lume

jätte fin blogg !

kika gärna in dig på vår blogg & släng en kommentar om du känner för det !:Dhaha.. jag tycker också att vicktoria strålande ut,hon va faktiskt jätte fin :)?

2010-06-20 @ 02:31:33
URL: http://uwiishuwereoneofus.blogg.se/
Postat av: i

Haha de har jag oxå! :D

KRAM

2010-06-20 @ 08:56:04
URL: http://pyjjamashallon.se
Postat av: LIENE

Bra ordspråk:)

2010-06-20 @ 14:23:36
URL: http://finestlight.se/liene
Postat av: ell

haha bra ordspråk ju! ^^

2010-06-20 @ 15:32:59
URL: http://yourwish.blogg.se/
Postat av: emelie

ja men eller hur. det bara strålade lycka runt dem. ikväll ska jag kolla film och sen lägga mig tidigt. första jobbdagen imorgon :/

2010-06-20 @ 16:46:13
URL: http://emelieastemoo.blogg.se/
Postat av: ell

SV: Hehe ja verkligen ^^

2010-06-20 @ 20:37:35
URL: http://yourwish.blogg.se/
Postat av: STYLECAT

victorias klänning var så fin!

2010-06-21 @ 11:11:06
URL: http://stylecat.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0