Varning för vardag

Dagens citat: Tonåringar är Guds straff för att man har haft sex. - Patrick Murray

Hallå!

Idag var det nog många som var trötta imorse när väckarklockan ringde och störde!
För mig var det första skoldagen efter lovet och eftersom jag började klockan 08.00 fick jag så snällt stiga upp klockan 05.45. Det var verkligen jobbigt, men något som ledde mina tankar från att tänka att det var så tidigt, var att jag hade så förskräckligt ont i mitt högra ben. Jag hade känt av det när jag låg och sov, för jag vaknade av att det var svårt att vända sida och att jag hade så ont i benet att jag inte kunde ligga på det. När jag sedan gick upp kunde jag inte stödja på benet, för då höll jag på att ramla för att benet värkte så väldans! Mamma fick hjälpa mig ned. Det kändes lite bättre efter frukosten, men inte helt bra. Men sedan när jag skulle till skolan var det, tack och lov, borta. Har inte haft något mer besvär med benet sen imorse. Hoppas det bara var tillfälligt och inte kommer igen! Eftersom att jag redan har svårt att gå blir jag så rädd när jag får ont i benen och inte kan gå av den anledningen. När jag fick min värk satte den sig först i benen och gjorde att jag fick hoppa på kryckor tills värken kom till armarna och jag fick ta rullstolen för att förflytta mig.

Min första lekten var idag Affärsjuridik! Det var inte en enda människa där och jag började fundera vart både läraren och de andra som skulle läsa kursen var. Tillslut kom läraren och sen en till, så vi var sammanlagt två elever! Det var fler som skulle vara där, så förhoppningsvis kommer de till lektionen imorgon, lite pinsamt att ha lektioner för två stycken. Vi fick i alla fall reda på där att Affärsjuridik är B-kursen efter Rässkunskapen som tydligen är den första kursen. Hjälp, tänkte jag, men det gick bra ändå att läsa den utan att ha läst, för det var ingen av oss som hade gjort. Hon sa att vi skulle ta den "tuffa" delen nu först, med prov och sådant, sen blir det fika i slutet av terminen. Då kommer "belöningen" sa hon. Haha, det låter bra!

Slutade gjorde jag vid 11.55, jätteskönt! Inte lika skönt var att jag hade en till lektion vid kl 14.00, min klarinettlektion. Jag ska byta den tiden men tänkte gå dit för att spela och ändra tiden till en annan dag, så jag slipper två timmars hål, ensam i hela klassen. Hursomhelst kunde jag inte komma dit, för jag mådde inte bra. Det var inte benet den här gången, utan mitt huvud som värke. Jag var skakis i händer och ben, hade dimsyn och kände mig lite yr. Fick då säga till min klarinettlärare att jag inte kunde komma. Jag tror att det är för det var den första skoldagen och att det blev  för ansträngande, eftersom att jag fick ny medicin innan jul, som jag har berättat om, som har gjort mig lite yr och "lullig" och gett mig dimsyn. Hoppas att jag mår bättre imorgon och att jag klarar hela skoldagen då! Har hål mellan 11.10 till 14.40. Sådär lagom surt, men ska ha så hela terminen, haha! Som tur var får jag åka hem emellan och vila. Lite tur ska man väl ha ibland!

Ha en fortsatt fin kväll allihopa, så hörs vi mer imorgon! Hoppas er skoldag också har varit bra, =)



Back to school. Varning för vardag.


Kommentarer
Postat av: sofie

sv; med skoliosen är de lite upp och ner. förut hade jag korsett för att kröken inte skulle öka men de hjälpte inte så jag blev jättesne. de påverkade mig mest psykigst, för jag såg så anulunda ut både med och utan korsett. men i sommras så stelopererade jag mig i ryggraden så kröken blev mindre och ryggen såg mycket bättre ut. har precis börjat spela handboll igen för läketiden är 6 månader. men nu är allt så gott som bra och jag lever som vanligt. =)

allt står bättre på http://enmedskolios.blogg.se/

2010-01-12 @ 21:13:39
URL: http://soooofieeee.blogg.se/
Postat av: Ness

vad gör du :)?

2010-01-12 @ 21:19:10
URL: http://sness.blogg.se/
Postat av: Emmelist

jo tack det är fint :D haft en bra kväll då?

2010-01-12 @ 23:21:36
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: jenny

haha rolig skylt

2010-01-13 @ 07:27:19
URL: http://jennysv.blogg.se/
Postat av: jessica

Låter jobbigt med värk..



Hoppas din dag blir bra iaf!

2010-01-13 @ 11:52:37
URL: http://saywhatyouwant.blogg.se/
Postat av: I S A B E L L A

SVAR: Tycker du? =)

tackar!

2010-01-13 @ 12:33:49
URL: http://tinkerbella.blogg.se/
Postat av: angie

gillar du huvudsmycken? VAR DÅ MED I MIN TÄVLING!

2010-01-13 @ 15:03:14
URL: http://stylings.blogg.se/
Postat av: matilda

sv:jo det är ganska bra med mig :P

har gjort något roligt idag? :)

2010-01-13 @ 18:24:50
URL: http://tildaas.webblogg.se/
Postat av: angie

tack själv! =)

2010-01-13 @ 19:44:45
URL: http://stylings.blogg.se/
Postat av: ☆ Carlosa

bra blogg!:d

2010-01-13 @ 19:58:41
URL: http://glaamourgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0