Marie hjärta Fredag och Helg

Dagens citat: Kärleken besegrar allt utom fattigdom och tandvärk. - Mae West

Hallå!

Äntligen får jag den äran att börja detta inlägg med att säga att det är fredag idag!
Fredagar är veckans bästa dag när man precis har lagt en skolvecka, eller inte allra minst en arbetsvecka, för er som jobbar, bakom sig och man kan börja planera för helgen. Det tycker jag är härligt!

Började skolan vid klockan 08.00 och slutade vid klockan 14.30, ungefär. Vi har längre fredagar nu än vi hade förra terminen, men vi slutar ju desto tidigare andra dagar, så det jämnar ut sig ganska bra. Jag tog med mig klarinetten till skolan idag och Chenfei hennes tvärflöjt, så vi provade att spela lite tillsammans på ett av våra hål, haha! Vi ska nämligen spela in en låt i studion på Ljudtekniken om några veckor och behövde därför träna. Om man spelar klarinett och tvärflöjt ihop måste man mixtra lite med noterna, för om vi spelar efter samma noter låter vi inte lika. Det går väldigt lätt att fixa, vilket jag har gjort nu här hemma genom att skriva nya noter till mig, i mitt notprogram Sibelius 5. Låten vi ska spela är My Heart Will Go On. Blir bara med klarinett, tvärflöjt och piano. Det låter väl fint?

Efter skolan åkte jag iväg till Polisstationen och hämtade mitt nya ID-kort! Jag tog ett nytt i måndags och redan i onsdags var det klart, fast jag hämtade det inte förrän idag. Det såg mycket annorlundare ut än mitt gamla, var med fingeravtryck från passet och även längd. Bilden kan man ju diskutera om den blev bra, haha! Blir aldrig särskilt naturligt på sådana kort, men utan att vara alltför skrytsam tycker jag att det blev rätt bra!
Det blev även en promenad sedan när jag kom hem! Det var en ganska mild temperatur ute och det var jätteskönt att vara ute och gå! Tyvärr har de plogat så dåligt att det blir svårt att gå, inte så kul eller lätt heller för den delen att pulsa i snö. Inte för mig i alla fall som har svårigheter att bara gå på plan backe utan att stå på näsan. Men det gick bra i alla fall!

Imorgon ska vi åka in till Örebro! Vi ska först till IKEA där min syster Malin, hennes pojkvän Adde och deras bebis Lowe ska komma! Ska bli roligt att träffa dem och Lowe får för första gången i sitt liv (tror jag) se väggarna inne på IKEA. Blir roligt! Efteråt blir det att åka till Marieberg för att gå och kolla där inne. Jag tror det kommer bli en väldigt rolig lördag!

Nu ikväll blir det för min del att bara titta på Let's Dance och ta det lungt! Brukar ni också kolla på det? Jag tycker det kan vara rätt roligt ibland, att se deltagarna bli bättre för varje gång som går (förhoppningsvis ;)) och höra jurryns kommentarer. Hurvida ni kommer se på Let's Dance eller inte eller göra något annat roligt, önskar jag er en riktigt trevlig kväll!



Kommentarer
Postat av: Jelly

Bra citat ju :D haha stämmer ganska bra!



Jag ser aldrig bra ut på ID kort :/ men tur att din blev bra.

kram

2010-01-22 @ 21:37:09
URL: http://superjelly.blogg.se/
Postat av: V I L J A

Svar: Okej, konstigt att du blev förlamad över bara en natt, lite läskigt!



Har du haft en fin Fredagskväll då? :)

2010-01-22 @ 23:07:08
URL: http://viljasvarld.blogg.se/
Postat av: matilda

sv:jo det är bara bra med mig :)

det får du också ha händer något roligt i helgen då? :)

2010-01-23 @ 13:15:47
URL: http://tildaas.webblogg.se/
Postat av: V I L J A

Svar: Jodå min fredag var också bra, myste med lite film i soffan på kvällen :)

Hur är det idag då? :)

2010-01-23 @ 20:07:44
URL: http://viljasvarld.blogg.se/
Postat av: Jelly

Sv: ja exakt! ;D

Haha jag ser inte riktigt klok ut på bilden, som en upp stoppad och en förvånad person haha :D



Tack så mycket sötnos<3

Haft en bra kväll?



kramar

2010-01-23 @ 20:10:36
URL: http://superjelly.blogg.se/
Postat av: Z A N D R A :)

sv: hihi, okej :)

2010-01-23 @ 20:42:44
URL: http://decevven.blogg.se/
Postat av: MyzaaN - Princess Pink

absolut :D

nej har inte gjort något speciellt idag :D själv då? :)) <3

2010-01-23 @ 21:01:21
URL: http://myzaans.blogg.se/
Postat av: Emma

Okej vad bra:)

2010-01-23 @ 21:06:55
URL: http://emmichs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0