Let's Dance

Dagens ordspråk: Det finns alltid de som har det värre.

Hallå!

Jag har ju skrivit mycket om att jag håller på med mitt projektarbete som alla har i tredje och sista året på gymnasiet, där jag har valt att skriva en bok om mitt handikapp! Jag skriver nästan varje dag men har kommit av mig lite nu när det har varit jullov, då jag har haft mycket annat för mig och inte har gjort något skolarbete. (Jag är klar med allt, ligger inte efter med en enda grej, känns så skönt! Kan däremot inte hålla mig borta från att skriva på boken, för det är ju så kul!!) Men för någon dag sedan började jag skriva igen. Fast jag har hållt på mycket med boken runtomkring, vilket jag också har nämt i bloggen, men inte vad jag har gjort. Det tänkte jag avslöja nu!

Jag har på google letat upp flera olika förlag som jag har mailat till och frågat om de är intresserade av ge ut min bok! Det kanske låter stöddigt eller helt knäppt i andras öron, men jag tycker att det är en riktigt bra idé. Jag tror att min bok skulle kunna hjälpa otroligt många, att få läsa och känna igen sig och se att det finns fler som är handikappade och känner precis som dem. Att få se att det inte är någon skillnad ifall man har svårt att gå, är handikappad eller liknande, att man är precis som vilken annan människa som helst. Det är i alla fall värt att försöka!

På tal om någonting helt annat, så är det programstart för Let's Dance ikväll! Som jag har längtat, jag tycker att det är ett roligt program att kolla på, faktiskt. Inte allra minst för att det är kändisar och söta killar med som Rabih tex, haha! Och Willy från ByggLov! Han har "skrattgaranti" tycker jag, med alla hans roliga kommentarer.
Tycker i övrigt  att de har fått ihop en bra blandning av deltagare också. Låt oss hoppas att det blir en bra och rolig sesong!


Premiär av Let's Dance ikväll!


Kommentarer
Postat av: Before29

ja precis. Vem hejjar du på?

2010-01-08 @ 21:54:52
URL: http://lineen.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Ja, penna och papper är rätt smidigt många gånger! =)

2010-01-08 @ 22:06:45
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jajemen, kul med lite listor ibland tycker jag =)

okej.. låter ju fint de :) Hur länge var du i Side?



jo precis!=) ja jag med. Längtar snart ihjäl mig efter sommaren. Så kallt o bedrövligt ute nu med. Så skulle inte sitta helt fel med lite värme :D



Tack detsamma!=) Hade du en bra jul då?

kram!

2010-01-08 @ 22:59:10
URL: http://joohannap.blogg.se/
Postat av: MyzaaN - Princess Pink

haha okejs:D trevligt , jag sitter & svara på lite kommentarer & kollar tv :D kram

2010-01-09 @ 01:02:08
URL: http://myzaans.blogg.se/
Postat av: jenny

okej:)

2010-01-09 @ 09:25:34
URL: http://jennysv.blogg.se/
Postat av: Maria

Det låter jättebra det där att du har mailat runt och frågat förlag! Säkert kommer något förlag att nappa på din bok, för det är ju en jättebra tanke bakom. :D



sv: Synd, för det är riktigt bra. Försvarets hudsalva å sin sida tror jag inte att finns här i Finland istället. :P Har åtminstone aldrig hört talas om den/sett den.



Åh, bra tips! :) Jag har inte tänkt på att man kan frysa den också.

2010-01-09 @ 13:27:45
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Maria

Du är utmanad på min blogg! :)

2010-01-09 @ 17:05:47
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: Jag tog aldrig studenten eftersom jag hade det jobbigt och så, orkade inte med skolan. Det är därför jag pluggar på Komvux nu. (a)



Hoppas att du får ge ut din bok! :)

Jag skriver missionsdagbok om mina missionärsdrömmar, om resorna jag har gjort och så. Skriver då jag har något nytt att berätta. Har haft den i över två år nu. Sen längre fram då jag har skrivit mer och jobbar som missionär på heltid så skulle det vara jättekul att ge ut den boken, eller åtminstone delar av den.. :D

2010-01-09 @ 18:49:48
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: Before29

ah ok så du bor där. =) Yes örebro, men kommer fr småland fr början ;)

2010-01-09 @ 19:47:38
URL: http://lineen.blogg.se/
Postat av: Maria

sv: Vad kul att du antar utmaningen :D



Helt säkert så fattar nog något förlag det, och publicerar den. Shit, vad coolt sen att se sin bok i bokhandlarna. :) Vem vet, den kanske blir en storsäljare. ;D



Det är det säkert! :D Vi har nån jättebra fryspåse som jag tror att vi har glömt att lämna tillbaka till hälsovårdscentralen någon gång (hehe). Det är liksom nån sorts gel i den, så man kan frysa om den gång på gång.

2010-01-09 @ 20:17:07
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: sofie

sv; okeej, men då kanske man ska beställa den! :D



japp ja går på walthers :) å du på bregårn? tyckte ja läste att du var från karlskoga ;)

2010-01-09 @ 21:35:55
URL: http://soooofieeee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0