Inga mer ringar fram över!

Dagens ordspråk: Vill man vara fin får man lida pin.

Hallå!

Har ni haft en bra påskafton idag? Det har jag! Vi har inte varit hemma på nästan hela dagen för vi har haft en heldag i Örebro!

På förmiddagen någon gång åkte vi in till Örebro. Vi åkte först in till stan, där Monki nyss har öppnat! Jag har varit inne på Monki varje gång vi har varit i Stockholm och jag har verkligen längtat länge tills den skulle komma till Örebro! Den finns i Karlstad också som annars är närmare än Stockholm, men där är jag inte så ofta. I alla fall, dit åkte vi först och jag hittade en jättefin tunika/oversize topp där inne! Den var vit och grå randig med en jättestor ficka på och knappar längs hela ryggen. Jag tyckte jättemycket om den och speciellt den stora fickan och knapparna i ryggen!

Efter Monki tittade vi i lite fler affärer på stan. Vi var bland annat inne på Gina Tricot som har byggts om inne på Åhléns! Jag provade olika jättefina ringar där och alla passade jättebra. När jag hade provat några stycken såg jag en till fin som jag ville prova och jag tog samma storlek som alla de föregående som hade gått på och av jättebra. Gissa vad som händer då! Ringen som jag provar sitter fast, den går inte att få av! Jag försöker dra av den och mitt finger svullnar upp mer och mer. Bakom varje ring sitter det ju en lapp bakom och den gjorde det svårt att få av ringen för jag kunde inte snurra. Där var det inte nog, utan mitt finger blir BLÅTT och LILA för att jag inte får av mig den förbannade ringen och då fick vi gå till kassan. Jag fick ju panik och vi bad om en sax så att vi kunde klippa bort lappen som satt bakom. Kassörskan såg inte hur illa det var och det tog lite tid innan jag fick en sax. När jag väl fick den klippte jag av lappen och då kunde jag börja snurra av den. Jag har aldrig varit så lättad som då när den äntligen åkte av! Jag fick prova med att ta saliv på fingret för jag hade ju varken vatten eller kräm, men det löste sig ju till slut. Nu ska jag verkligen inte prova mer ringar här framöver även fast det var samma storlek som alla de andra, haha!

När vi hade gått klart på stan stannade vi och satte oss på en rund bänk mitt på torget där det satt många andra. Det var jättevarmt då och vi satt och njöt riktigt av solen och den himmelsfria himmeln! Var så skönt, det kändes verkligen som vår. Jag hade tagit på mig min skinnjacka och tur var väl det. Vinterjackan hade verkligen blivit för varm mitt i den värmen. Var jätteskönt!

När stan var avklarad åkte vi vidare till Marieberg. Vi hade ingenting för oss och tänkte att vi kunde kolla lite där också! Jag hittade ett jättefint block inne på Lagerhaus, med texten: just write it down or forget it forever. Jag tyckte den var riktigt cool! Jag hade sett den förut i en tidning och som tur var hittade jag den där. Jag skriver ner väldigt mycket i block så den passade mig super!

Nu ikväll ska jag vila fötterna och bara ta det lungt! Imorgon blir det att åka till min syster Malin, hennes pojkvän Adde och deras bebis Lowe! Vi är flera stycken som ska dit, så det blir roligt!


Oversize tunika/topp från Monki!

Baksidan


Block från Lagerhaus - just write it down or forget it forever.


Kommentarer
Postat av: FOTOGRABBEN.SE

sv; jag har också en bra kväll =)

Glad påsk

2010-04-03 @ 22:24:05
URL: http://FOTOGRABBEN.SE
Postat av: FOTOGRABBEN.SE

HAAHA COOLT BLOCK ;p

2010-04-03 @ 22:24:15
URL: http://FOTOGRABBEN.SE
Postat av: Ingrid

fin tröja!!! glad påsk!

2010-04-03 @ 23:00:14
URL: http://lillsiz.blogg.se/
Postat av: Erica

Coolt block det där! :D

2010-04-04 @ 01:25:36
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: Emma

kul med lite shopping:)

2010-04-04 @ 18:57:03
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: Vad kul:D Längtar tills jag går gymnasiet, fast längtade mer förut.

2010-04-04 @ 19:04:38
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Sandra Marinoni

sv; haha, ja, det får du :D

2010-04-04 @ 19:17:52
URL: http://marinoni.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: Okej, nice! =)

2010-04-05 @ 13:34:28
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: cc

fin topp :)

2010-04-16 @ 14:09:08
URL: http://fashionising.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0