Kort skoldag

Dagens ordspråk: Man blir som dem man umgås med.

Att det var studiedag igår för min del, gjorde att det nu känns som att den här veckan snart är slut!
Så fort onsdagen är gjord, då är det ju bara torsdag och fredag kvar innan det är helgen! Känns väldigt skönt att tänka så, haha.

Blev en väldigt kort skoldag idag, som vanligt på onsdagar. Började vid kl 08.00 med historia men jag fick inte göra min redovisning idag heller. Jag hann inte det, men min historialärare sa att jag såg väldigt samlad ut och att det är bra att jag har tålamod för då kan jag göra min redovisning på fredag. Jag kan ju verkligen inte klaga att jag inte har fått tid till att förbereda mig inför det muntliga, haha! Blir skönt att få det gjort sen, blir en sak mindre att tänka på.

Sista lektionen blev ljudteknik, men den hade vi ingen lärare på. Idag hade Kulturskolan sin studiedag istället för igår, eftersom att grundskolorna har studiedag idag istället för igår. Det gick mycket bra ändå utan lärare, vi i klassen fixade det bra! När jag kom dit, först av alla, var det en gubbe som frågade om jag visste att det var studiedag idag. Det visste jag, och sa att vi skulle ha lektion ändå. Vi skolelever har bra koll på sånt där, för får vi gå hem tidigare så brukar inte det vara ett stort bekymmer, så det har vi koll på, ;)

När jag kom hem efter att ha slutat kl 11.10, hade jag väldigt ont i huvudet. Jag gick och vilade då en stund och då gick äntligen huvudvärken över, var så skönt att den var borta! Blev lite plugg då istället och efter det åkte jag på en härlig cykeltur! Få rensa tankarna och göra någonting annat är jätteskönt. Jag är så glad att jag kan cykla nu, trots värken. Den är inte riktigt så illa som den brukar vara, eller kommer att bli. Jag tror att det är lugnet före stormen nu, men det är skönt att kunna ta vara på alla cykeltillfällen som finns!
Träffade även på Sanna när jag cyklade! Jag såg henne inte alls först, så hon fick skrika lite på mig, hehe.
Hon var på stan med en kompis och de var påväg mot busstationen. Var jätteroligt att träffa henne en stund och stå och prata. Vi bestämde att vi snart ska ses igen, känns jättebra det! =)

Nu ska jag snart gå ner och titta på Idol. Följer ni det också, någon favorit än?


Kommentarer
Postat av: Anna

sv: Ja den är så fin :O men det är en LG... har som inte hört något speciellt om dom någon gång. Är så rädd att det ska vara en dålig telefon !

2009-09-23 @ 23:53:28
URL: http://annaahellgren.blogg.se/
Postat av: sandra

sv: jag håller med! unga får ju en helt fel bild på hur man ska se ut. inte konstigt att folk mår dåligt när de hela tiden ser såna bilder!

2009-09-24 @ 00:09:51
URL: http://hotstuffbysandra.blogg.se/
Postat av: Camilla

Svar: Haha jag har svårt att bli nöjd med mina headers ;S Åh tack, det behöver jag höra! haha :)



Jag ska nog in till stan någon dag framöver och då ska jag absolut höra om det! Eller, jag frågade sist om det gick på den klockan som ramlade av min handled. Men då sa hon att det inte gick på den. Men det kan ju vara olika mellan modellerna! :) Tack så mycket! :)

2009-09-24 @ 07:54:31
URL: http://camillaloov.blogg.se/
Postat av: Anna Helin

jag vet, det e helmysko. min favorit i idol är durna, men det är bara för att hon kommer från täby:P sen gillar jag jon och tjejen med dreads

2009-09-24 @ 10:04:51
URL: http://justapieceoftheaction.blogg.se/
Postat av: Give it a chans

okej, jag har studiedag idag så jag är hemma:) jag tycker också brunt hår, kram

2009-09-24 @ 11:56:05
URL: http://coconutkiller.webblogg.se/
Postat av: Sara

Ja det är verkligen kul :D

2009-09-24 @ 16:06:19
URL: http://sarra.blogg.se/
Postat av: Anna

sv: Hm, du har nog rätt ;D

2009-09-24 @ 18:30:09
URL: http://annaahellgren.blogg.se/
Postat av: Erika

sv: okej men det är ju bra :D Allt är bara fint här också ;p

2009-09-24 @ 19:33:59
URL: http://icanpikan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0