Färgat håret hela dagen, i alla fall nästan

Dagens citat: En bankir är en person som lånar ut sitt paraply när det är sol och vill ha det tillbaka när det regnar. - Mark Twain

Hallå!

Vet ni vad jag har hållt på med i stora delar av den här söndagen? Klart att ni inte vet det, eftersom att jag inte har bloggat tidigare, men jag ville ändå ställa frågan eftersom att det låter bättre så. Och svaret på frågan, vad är det då? Jo, färgat håret!

Igår köpte jag ett nytt slingpaket, eftersom att jag behövde färga min utväxt blond. Idag skulle jag färga om det och vi gjorde det utan hätta den här gången, för med en sån där mössa blir det inte alltid så bra. När håret var färdigslingat och tiden hade gått tills jag skulle tvätta ut det och jag hade fönat det, såg jag att resultatet inte alls hade blivit som jag hade velat. Det var lite fläckigt och så och det såg inte så bra ut. Då åkte vi och köpte ett till slingpaket och slängde i det i håret. Jag var jättenervös då också för att det inte skulle bli bra, men det blev mycket, mycket bättre än förra gången! Nu blev utväxten verkligen färgad och det blev jättebra. Lite ljust bara, men det brukar gå bort efter bara några tvättar. Trots att resultatet nu blev bra tillslut, så har mitt hår tagit upp ganska många timmar utav dagen. Men under tiden som hårfärgen har suttit i för att verka har jag hunnit att plugga lite också, så helt bortkastat blev det ju verkligen inte, eftersom att både pluggningen och håret fick ett bra resultat!

På eftermiddagen idag kände jag inte alls för att cykla. Jag hade ingen lust, men ändå ville jag göra det, för att det är så skönt efteråt när det är gjort! Jag tänkte först läsa en stund före, för att dra ut på det lite, men kom på att det är ju lika bra att få det gjort! Så jag satte mig på cykeln och trampade iväg mina 13 km. Och så sant som det var sagt, det kändes hur bra som helst när jag kom hem!

Snart ska jag gå ner och kolla på Kändisdjungeln! Har ni sett det programmet, på 4:an? Jag tycker att det är kul att titta på, speciellt på de där djungelkruppsgrejsimojerna, kommer inte ihåg riktigt vad det heter. Idag ska hon Hovreporten (kommer inte ihåg namnet nu för tillfället) få nöjet att äta testiklar och andra snuskiga härligheter.
Det är så galet äckligt men ändå så roligt att se på, förstår inte varför, haha!

Tittar ni på Kändisdjungeln?


Kommentarer
Postat av: Maria

Jag tyckte att Kändisdjungeln verkade så uppgjort och knäppt, så jag såg bara på halva första avsnittet. Men kanske jag borde ge det en chans till.



sv: Ja, exakt! Jag läste om den på Adlibris (http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9132157088) och konstaterade att antingen är den en riktigt flopp eller så är den rejält bra. Man borde nog läsa den och se efter. :)

2009-09-13 @ 20:25:21
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Carro

svar:nej, det kan jag förstå:) Själv måste man väl börja spara ut sina naglar !

2009-09-13 @ 21:05:57
URL: http://carolineamandaanette.blogg.se/
Postat av: Siriporn

;D vad gör dudå?

2009-09-13 @ 21:07:25
URL: http://ssschhh.blogg.se/
Postat av: kale

jodå allt är jätte bra här också:D btw du är jätte vacker :)!

2009-09-13 @ 21:25:47
URL: http://prettyshawty.blogg.se/
Postat av: Emma

bra att håret blev bra :)

2009-09-13 @ 21:31:40
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: Haha tack :D jag är nöjd själv :)

2009-09-14 @ 00:15:27
URL: http://annaahellgren.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorgon söta..Hoppas att du har vaknat till en skön måndag....Nopp jag har inte tittat på Kändigdjunglen...Hoppas att du får en skön måndag..kram

2009-09-14 @ 09:15:07
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Anonym

okej, samma här! haft en bra dag? kram

2009-09-14 @ 16:32:19
URL: http://coconutkiller.webblogg.se/
Postat av: Erica

Svar: Vi ska inte ha kvar kattungarna, så vill du ha en är det bara att säga till. :)

Hm.. nja.. Calle eller vad han hette var grym.. men nån riktig favorit får jag nog inte förrän längra fram.. du då?



Kollar inte på kändisdjungeln..

2009-09-14 @ 19:15:20
URL: http://faithhopelove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0