Höstens alla färger färgar det annars så gröna gräset

Dagens citat: Kärlek och skandaler är det bästa sötningsmedlet till teet. - Henry Fielding

Hallå!

Idag har vi haft en riktigt fin höstdag här! Frosten har legat vit på hustaken och på gräsmattorna har löven legat utspridda och färgat det annars så gröna gräset med höstens alla färger. Luften har varit skön att andras, inte för varm men inte för kall och med solen tätt intill hela tiden. En riktigt skön dag helt enkelt att vara ute i!

Var ute på en hel del ärenden förut på dagen. Var på stan en sväng för att låna lite nya biblioteksböcker! De gamla var redan utlästa och nu behövde jag någonting nytt att sätta tänderna i. Kollade lite i affärerna när jag ändå var där. Var och handlade lite också och det var jättemycket folk ute! Det är ju röd dag imorgon, för att det är All helgonahelgen, och då kanske folk vill ha lite hemhandlat! :)

När jag kom hem vilade jag min vänstra fot, för jag har jätteont i en tå där. Jag kände ju av det när jag och Sanna var i Örebro i onsdags, och det kan ha blivit nageltrång där nu. Inte så roligt, men jag har behandlat den med spritomslag så förhoppningsvis är den bättre imorgon! Jag ville ju jättegärna cykla eftersom att det var så fint väder, men efter att ha tagit på mig jacka och stövlar kände jag att det gjorde för ont i foten och det var då som jag förstod att det kanske var någon nageltrång på väg där. Så det blev att ta det lilla lugna med den!
Imorgon ska vi till Örebro igen, för vi ska till IKEA! Syrran och Adde ska köpa soffa, så vi tar med oss kärra och hjälper dem. Blir att åka till Fellingsbro sen också, där vi får träffa lilla Lowe igen! Han var förkyld och lite snorig så han följer kanske inte med imorgon utan är hemma med hans pappa. Blir ju alla fall att vi får träffa honom sen!

Jag har läst igenom många gamla inlägg här på bloggen idag! Jag använder mig av det lite när jag skriver min bok om mitt handikapp och det är jättekul att se vad jag har skrivit! Det är många inlägg som jag tycker är viktiga och väldigt bra som ligger under "Allmänt", så jag ska försöka ta och skapa en ny kategori där alla såna bra inlägg finns. De är bra på det viset att det är många tips och säkert användbara texter som andra kan tycka är roliga att läsa! Ska fixa det så fort som möjligt och säger givetvis till när det är gjort. Tills dess får ni jättegärna gå tillbaka och läsa gamla inlägg om ni vill om ni kanske är nya läsare och så! =)




Kommentarer
Postat av: luffi

måste nog säga reza, men alla hoppar upp och ner för mig! hehe kram

2009-10-30 @ 19:58:20
URL: http://www.luffi.se
Postat av: Anna

sv: haha javisst :D har du kikat idol idag ?

2009-10-30 @ 23:51:13
URL: http://annaahellgren.blogg.se/
Postat av: shopalicious

Kanske, bros på. Jag hade gärna tagit ett sabbatsår och jobbat i en klädaffär, så om jag har något snart så blir det nog så. Hur har du sj tänkt göra? :)

2009-10-30 @ 23:52:54
URL: http://shopalicious.blogg.se/
Postat av: Anna

Svar: Tog den från google :)

2009-10-31 @ 10:49:07
URL: http://annakanna.blogg.se/
Postat av: Sannas Fotografi

ni har iallafall behagligt väder :) Igår var det -12 grader här.. brr!

2009-10-31 @ 11:55:36
URL: http://emmotsanna.blogg.se/
Postat av: Mina

God eftermiddag..Hoppas att söta du får en skön lördag.kram

2009-10-31 @ 12:37:25
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Maria

sv: Nej, jag vet inte riktigt ännu. Jag hade nästan bestämt mig för att ta det, men sedan såg jag på TV när de gav vaccinet till en kvinna. Det såg jättehemskt ut, för de stack liksom in hela nålen i armen. Usch då, jag gillar inte nålar :P Hehe



Okej. :) Bara du får ha bestämt dig i slutändan, så gör det ju inget att du ändrar dig hundra gånger på vägen dit.

Din bok kommer säkert att bli väldigt uppskattad!

2009-10-31 @ 13:09:42
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Matilda

vad händer en lördag som denna? :)

hoppas det blir awesome i varje fall!

2009-10-31 @ 13:32:20
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Postat av: Tess

Tack vad snäll du är! Kul att du gillar det!



Häftigt att du håller på med en bok!

2009-10-31 @ 13:43:42
URL: http://www.egowar.se
Postat av: Emma

ha en bra kväll! :D

2009-10-31 @ 19:34:21
URL: http://emmichs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0