En dag på stan

Dagens ordspråk: Så länge du är övertygad om att det du gör har en mening, kan du ta dig igenom både rädsla och utmattning och ta nästa steg.

Hallå!

Idag har det varit en jättefin dag här. Det har inte regnat en endaste droppe, bara löv som sakta har dalat ner från träden och en sol som utan konkurrens av moln har stått på himlen hela dagen!
Jag var på stan en sväng på förmiddagen, för jag skulle bara till biblioteket och lämna tillbaka lite böcker och låna några nya. Observera att min tanke var att bara göra det, men det blev inte riktigt så. Jag tog en slovisch genom affärerna och på Kappahl såg jag en jättefin vinterjacka! Jag letade efter en ny jacka redan förra året, eftersom att min gamla jättefina från Zara, tyvärr har blivit lite sliten. Jag hittade ingen då, men idag hittade jag alltså en på kappahl! Den var svart och hade knappar fast inte ända längst ner, för det var ett brett skärp som bröt av och gjorde hela jackan till en "balongjacka" eller vad man ska säga. Jättefin var den i alla fall! De hade även 25% rabatt på alla ytterkläder, så det passade ju alldeles utmärkt! Då fick jag ju mig en jacka som jag behövde, fast jag inte hade planerat det, haha. Försökte ta kort på den men det blev inget bra. Jackan finns inte på deras hemsida än heller, men när den kommer upp ska jag visa hur den ser ut!

Gick in på Lindex en sväng också och där hittade jag två olika pälsmössor! Jag själv har massor med mössor men jag har dem sällan på mig, det har nog med att göra att jag aldrig vill bli ruffsig i håret, fåfäng som jag är.
Men där hittade jag två stycken mössor som jag provade. Om jag får säga det själv passade jag väldigt bra i dem båda! Köpte dock ingen av dem eftersom att jag i alla fall säkert inte skulle använda dem. Men snyggt var det!

Var ute på en cykeltur förut idag också, runt 17 ungefär. Det var lite småkyligt när jag åkte, men när jag kom hem var det ännu kallare! Jag gick in och såg att det bara var +3 ute. Jag skulle då verkligen ha tagit med vantar!
Mötte en gammal kompis också när jag var inne på mitt andra varv, cyklade 13 km som vanligt, så vi stannade och pratade en stund. Alltid roligt att prata sådär när det var länge sen sist!

Såg de här pälsmössorna på Lindex idag! Jag passade riktigt bra i dem båda, enligt mig själv och mamma i alla fall. Köpte ingen av dem eftersom att jag inte brukar använda mössa för att inte "förstöra frisyren" (vet, det är dumt att tänka så.) men vad tycker ni om fuskpälsmössor? Har ni någon sådan eller tänker ni införskaffa er en sådan?


Kommentarer
Postat av: Emma

vilken snygg mössa du köpte! den måste vara riktigt skön :)

2009-10-10 @ 22:55:00
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: Emma

jaha, läste nu att du inte köpte den. Haha, men jag tycker den är snygg! :)

2009-10-10 @ 22:55:39
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: Jossi

Sv; Tur nog så gjorde jag inte det. Men jag fick en spricka i handleden och en så har jag fått en ledskada på köpet :(

2009-10-11 @ 09:44:49
URL: http://jossisplace.blogg.se/
Postat av: Sara

fina

2009-10-11 @ 11:33:19
URL: http://sarra.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kika gärna in i på min kompis och min blogg, där vi bloggar tillsammans. http://sumijaochmenna.blogg.se .. kommentera gärna ! =) / puss!

2009-10-11 @ 12:36:30
URL: http://sumijaochmenna.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jo det finns det säkert men jag lär få leta lika länge som jag letade efter ett hårspray:P fy sjutton, jag tycker sådana mössor är grymt fula

2009-10-11 @ 12:58:29
URL: http://anwb.blogg.se/
Postat av: s

okej va bra:) samma här! vad gördu? kram

2009-10-11 @ 15:23:50
URL: http://coconutkiller.webblogg.se/
Postat av: sara

åh vilka snygga! såg asmysiga ut också.

2009-10-14 @ 20:49:49
URL: http://saraosman.webbblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0