Stockholmsresan - shopping

Dagens ordspråk: Borta bra, men hemma bäst.

Dagens ordspråk kan inte stämma bättre in på vad jag känner just nu. Jag har haft en otroligt rolig och kanon helg uppe i Stockholm, men det är samtidigt oerhört skönt att vara hemma här igen. Nu har jag ett väldigt fint minne av resan, nya prylar och kläder jag har köpt, och jag har sett den sötaste lille pojken i hela världen, igår hos min syster. Men för att inte missa något, tar vi allt från början!

Dag 1: På fredagen åkte vi upp till Stockholm vid ungefär kl 10.30. Vi stoppade ingenting på vägen förrän vi kom till Västerås. Där gick vi på det roliga varuhuset Nisses, som vi var på i julas. De hade inte riktigt så många roliga saker där som förra gången, men det var roligt ändå. Där åt vi också en bit mat, innan vi åkte sista biten upp till Stockholm. Eftersom att min bror Mikael inte hade slutat sitt ex- jobb än (hans examensjobb som han har innan han får ta sin examen från KTH) så åkte vi till Kista gallerian! Jag tycker det är en kul galleria, men jag gillar Täby centrum mer, som vi åkte till en annan dag. Där hittade jag lite saker. När brorsan hade slutat åkte vi hem till honom.

Dag 2: Idag tog vi en skön sovmorgon, det behövdes verkligen! När vi alla hade gjort oss i ordning åkte vi ner till stan för att gå där. Vi gick där ungefär hela dagen, jätteroligt var det! Min favoritaffär blev där blev nog Monki tror jag, de har så snygga saker! När vi var inne i gallerian där, såg vi hon Mia som är med i bygglov. Hon var sig lik från TV! När vi gick på stan hamnade vi nästan i en paradorkester. De var ute och marscherade och spelade, roligt att se! Sen på kvällen kollade vi på ESC. Tråkigt att det gick dåligt för Sverige, men jag hade inte förväntat mig att det skulle gå strålande heller. Norges låt var väl sådär, tycker jag i alla fall.

Dag 3: Idag var det söndag och då skulle vi åka hem. Men inte på morgonen, så vi åkte till Ullriksdals slott! Det är ett jättefint slott, verkligen, och ligger inte så långt ifrån där min bror, i Solna. Vi tog en promendad där och tog massor med bilder. Det var så fint! Tyvärr kunde vi inte gå in i slotten, för de hade inte öppnat de visningarna än. Men i sommar öppnar de, och åker vi till Stockholm då med, då ska vi gå in där! Efter slotten åkte vi åkte till Sveriges största galleria, Täby Centrum! Jag tycker väldigt mycket om Täby, det är en bra galleria med mycket bra affärer. Där gick vi ända tills eftermiddagen. Och efter det, var det tyvärr dags att åka hem. Vi packade i ordning allt och sa hejdå till brorsan för den här gången!

På vägen hem åkte vi förbi USÖ, som är Örebros universitetssjukhus. Min syster var ju där med sin nyfödda bebis! Vi var så nyfikna på att se honom och de nyblivna föräldrarna, Malin och Adde! De kom ner med bebisen och vi fick kolla på den. Jag har blivit moster till världens sötaste lilla pojke! Åh, han var så fin! Det första jag sa var: "Jag vill också ha barn" haha. Det får nog vänta några år till. Både jag och mamma fick hålla i honom och vi tog massor med kort. Han har inget namn än, för de har inte lyckats enas om det. De hade lyckats enas om ett tjejnamn, men inte ett killnamn. Jag längtar tills jag får se han igen!

Idag har jag tyvärr inte varit i skolan. Jag har haft jätteont i kroppen och i mina fötter, så jag har inte orkat gå dit. Jag vill ju absolut inte missa någonting, men jag vet att jag hade jag gått dit hade jag gjort mer än vad jag hade orkat, och då fått mer ont. Hade kanske fått så ont att jag inte hade kunnat gå dit på de andra två dagarna som är kvar av denna skolvecka. Så jag tyckte att det var bäst så, och det har min kropp med tyckt. Jag måste lyssna på den när den säger ifrån.

 
Tunika från Gina Tricot

Solglasögon från Indiska


Bild från Hötorget på stan! Det är ett måste, de har alltid så fina
blommor! Det som är lite kul är att alla har alltid extrapris på frukt och
grönsaker. Alltid halva priset hos alla på sparris, ;)

Shopping lördag:

Topp från Monki! Jag tycker den var väldigt snygg, för den var vit och blå
randig, satt löst så att den var stor och hade uppvikta armar. Fynd!



Armband från Ur&Penn


Armband från Ur&Penn



Nagellack från Cubus! Jag har provat den vinröda/lila färgen, jättefin!

Shopping från söndagen:

Tröja från Kappahl! Gillar randigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0