Kort måndag, det gillar jag!

Dagens ordspråk: Folk lyckas förväxla nyheter med vad de läser i tidningarna.  -J Liebling

Då var det måndag igen, då! När jag gick upp i morse kände jag på mig att det skulle bli en lång och jobbig dag i skolan, som det alltid är, eftersom att vi går till kl 16.20 då. Den tanken ändrade sig ganska snabbt, eller ja, någon gång runt kl 13.00 ändrades den till det bättre. Då fick vi nämligen veta att vi inte hade någon kör idag! Jag tycker om att sjunga och jag tycker att kör är väldigt roligt, men nu när den är som sista lektion och alla är så trötta och man bara vill gå hem, då är den inte lika rolig längre. Men idag så slapp vi den och det berodde på att våran körlärare skulle ha utvecklingssamtal med sina ettor! Då blev jag glad, för då fick jag sluta efter engelskan vid kl 15.15 istället. Det är lätt att göra mig glad!

Så när jag kom hem vilade jag en stund, för att senare orka ta itu med allt skolarbete som jag har! Det är tur att det är lov snart, kan jag lova, för det känns att det verkligen behövs! Jag är i stort behov av det. Först gjorde jag klart alla instuderingsfrågor till provet i kulturhistoria på onsdag, och sen spelade jag lite på mina klarinettläxor. Jag blev klar för en liten stund sen, så jag har hållt på med det ganska länge. Men just nu spelar det ingen roll hur länge jag satt med läxorna, för nu kan jag äntligen koppla av och göra någonting annat. Som att blogga, till exempel!

Nu innan jag skulle börja blogga, så var jag nere en liten stund. När jag sen skulle gå upp till övervåningen där jag har mitt rum och min dator, höll jag på att köra huvudet in i väggen. Bokstavligt talat, ja, men inte med flit. Hela min högra vrist vek sig, och jag ramlade ner på golvet, några centimeter från väggen. Jag ramlade ju förra veckan, i fredags, på isen och slog i knänen, och självklart gjorde jag det idag med plus tårna på den högra foten. Min vrist lever sitt egna lilla liv ibland, utan min vetskap. Lite läskigt, för man vet aldrig när det händer. Annars är jag väldigt duktig på att snava också. Det kan räcka med att ett hårstrå ligger fel för att jag ska trilla omkull. I alla fall brukar jag skylla på det, hårstrån alltså.

Kommentarer
Postat av: Tobias

ha en bra måndagkväll nu;)

2009-03-30 @ 20:15:25
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Leonora - The Magic Memories

sv; härligt :D

ser på familjen annorlunda och svarar kommentarer :)

göra ikväll då?

allt bra här :D

själv då?

2009-03-30 @ 20:36:18
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: matilda

Sv: En himla massa grejer! Haha. Haft en bra dag?

2009-03-30 @ 21:05:27
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Postat av: Lisa

sv: haha, precis :P ja vi får hoppas det! fatta skönt på fredag när det är påsklov! ÅH underbaaaart!



Kram

L

2009-03-30 @ 21:08:46
URL: http://accessoar.blogg.se/
Postat av: Nakenhunden

Hej hej!!

Allt fint med dig?

Dom senaste åren har jag tänkt att jag skulle vilja har mc-kort och så tänkte jag att det vore lite roligt för det är ju inte många unga tjejer som tar ett mc-kort liksom! :) Så det var nog så jag fick idén!



Men det måste väl gå att få allt att sitta på ratten, det finns väl ganska många bra sätt som dom har byggt om bilar så att det blir handikappsvänligt?! Körkort tycker jag att du ska satsa på, blir en sån härlig frihet!

Får jag fråga (hoppas att det inte är känsligt) på vilket sätt är du handikappad?

Hoppas att du får en trevlig dag!

Kramar

2009-03-31 @ 09:46:32
URL: http://nakenhunden.blogg.se/
Postat av: Elena

Jag tror gladiatorsandaler =D

2009-03-31 @ 15:48:54
URL: http://elenasobrino.blogg.se/
Postat av: SveaJ

sv: nae, de borde inte de nej ;o hemskt är de!

2009-03-31 @ 16:06:03
URL: http://sveaj.blogg.se/
Postat av: Sofia

Så häftigt! (; minns knappt nå om hur man spelade x) haha

2009-03-31 @ 18:05:08
URL: http://chicflia.blogg.se/
Postat av: SARA-TEE

sv: hihi okej!

hade du en bra helg?

2009-03-31 @ 18:33:03
URL: http://smithersmorrison.blogg.se/
Postat av: Mimmi

svar: exakt, det är så jag känner. Jag går ju iaf åt rätt håll men jag mår fortfarande dåligt. Det bästa är väl att febern är borta nu iaf :) men nu har hostan kommit och nästan rinner istället för att vara helt täppt :&

2009-03-31 @ 19:15:28
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0