Regnig fredag på stan

Dagens ordspråk: Succé är att få det du vill ha. Lycka är att gilla det du får.

Hallå på er!

Idag har det varit en riktigt regnig sommardag, tycker ni inte det? Idag har det regnat hela dagen här och inte haft vidare värst mycket uppehåll. Tråkigt, men tills det fina vädret kommer uppehålla oss med sol och bad och roliga aktiviteter, får vi väl sysselsätta oss med annat!

Igår på kvällen började jag känna en konstig slags värk i min vänstra armbåge. Det gjorde ont så fort jag stödde på den eller kom imot någonting med den. Jag tyckte att det var jättekonstigt men tänkte inte så mycket mer på det. Tänkte att det kanske var min nervvärk eller någonting. Imorse när jag vaknade, kände jag att det fortfarande gjorde ont att stödja på den och att det värkte väldigt mycket där. Det gjorde även väldigt ont att ta på den och när jag kände efter märkte jag att den var svullen. När jag visade mamma sa hon att det första hon tänkte på att det kunde vara, var  slemsäcksinflamation (bursit). Det är någonting som man kan få på andra ställen än armbågen också, som knän och axlar och så. Det kan man få om man har ansträngt eller överbelastat någon led. Jag kollade på bilder på google och det såg riktigt otäckt ut och det stod även att det kan göra ont. Om jag har det här är jag inte alls säker på, men om det inte fortsätter får vi gå iväg till doktorn. Åt vilket håll det bär åt lär vi märka ganska snabbt, så det går nog bra. Någon cykling är uteslutet nu de närmsta dagarna, för jag vill verkligen inte att det ska bli någon slemsäcksinflamation om det står och väljer mellan att bli det eller inte. Känns lite surt, men jag cyklar hellre resten av hela sommaren när jag har vilat armen, än att inte cykla alls på en lång tid.
Jag har strukit på någon Zon-liknande salva på armbågen idag och då kändes det bättre. Ikväll blir det att hålla armen under en vetevärmare, det ska nog bli bra!

Även fast armen har gjort ont har jag varit på stan idag! Ont gör den i vilket fall som helst, så då är det bara bra att jag får göra något roligt under tiden så att jag glömmer bort att den gör ont. Mamma och jag åkte dit på förmiddagen för att gå på biblioteket en stund. Jag vill ha någonting bra att läsa under sommaren, och då hittade jag den tredje boken i Twilightserien - Ljudet av ditt hjärta! Vad glad jag blev att den fanns inne. Den ska jag börja läsa ikväll! Jag lånade även lite mer böcker, så nu har jag så det räcker ett tag i alla fall. På stan köpte jag även lite presenter till födelsedagsbarn här i juni och ett par örhängen till mig själv från Kicks! Det var ett par svarta pärlor, likadana som jag har fast i vanlig "pärlfärg" eller vad man ska säga. De hade 70% på alla smycken, så jag passade på att köpa när det blev så billigt. Handlade även ett till par örhängen där som present!

Imorgon hoppas jag på att vädret i alla fall blir lite bättre än vad det har varit nu de senaste dagarna. Jag vill ut och sola!
Har ni bra väder hos er där ni bor?

Kommentarer
Postat av: The T<3

Sv; sjäääälvklart !:D

2009-06-12 @ 20:13:22
URL: http://tajjz.blogg.se/
Postat av: Emma

nej usch det är skitdåligt väder hos mig :(

2009-06-12 @ 20:28:52
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: Randy

Här har det varit tråkigt väder hela dagen :/

2009-06-12 @ 22:43:26
URL: http://randys.se
Postat av: AnnSo

Nja, solen har tittat fram ett par fåtal gånger, men för det mesta har det varit mulet. Men jag tror vi ar sluppit regnet :) hur är ditt väder?

2009-06-12 @ 23:00:47
URL: http://allaroundannso.blogg.se/
Postat av: Nina Kartal

precis! man lägger pengar på att sätta sig i den situationen som man inte kan kontrollera!

2009-06-12 @ 23:33:17
URL: http://ninakartal.blogg.se/
Postat av: Malin-Hockeyfruga

kan ja tänka mig! åh va härligt, hel ledig! oj, jisses..inte dåligt att kunna spara dem ett helt år :O ja, jag jobbar hela sommaren lång.. är väl ledig nu 3 dagra under midsommar sen är de jobb varje dag helg:S hehe usch! men nu regnar de så mycket så då gör de inte nåt att man jobbar ;P

hoppas armen blir bra snabbt!!

2009-06-13 @ 01:00:45
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/
Postat av: Leia

Så bra, det är bra här med. =)

Kramar

2009-06-13 @ 09:45:33
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Linda

Gomorron!! :)



Allt bra idag?

2009-06-13 @ 10:59:12
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: moa

ska vi följa varanra med bloglovin? :) du får gärna gå med i veckans blogg tävlingen, i min blogg ;) puss!

2009-06-13 @ 14:55:32
URL: http://mozie.blogg.se/
Postat av: Erika

sv: hehe okej :P Men jag tror inte får klass kommer bli mer sammanhållda, för vår klass är så dålig & där finns en del personer som är helt sjukt i huvudet typ ;p menmen :)



& vad bra, Min dag igår var också bra :D

2009-06-13 @ 17:06:26
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: I S A B E L L A

sv: Ja, verkligen! Sommarlovet som varit så efterlängtat ;)



Ha en fortsatt bra helg du ! :)

2009-06-13 @ 19:01:52
URL: http://tinkerbella.blogg.se/
Postat av: Erika

sv: Ja, det tycker jag också att det var det som gjorde att hon bar den bäst :D



& okej, men ja, gymnasie klasserna är j mycket mognare och så, därför vill jag börja gymnasiet nu och slippa ett år till med min klass :P

2009-06-13 @ 19:46:23
URL: http://icanpikan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0