Skolans årliga strippning

Dagens citat: Det är lustigt att med de relativt få ord som finns i språket går det att säga så mycket dumheter. - Robers Storm Petersen

Hallå!

Åh, då var det äntligen tidsdag och dagen före skolavslutning. Det är nästan perfekt alltså, ;)
Idag tog jag sällskap med Chenfei till skolan och vi började ungefär vid kl 10, för på skolans program idag stod det treornas avslutningsshower! Varje klass gör en egen film som de får visa upp för hela skolan och vissa klasser gör lite mer än så. Tyvärr hade inte alla någon film och inte heller ES3. Jag som trodde att vi skulle få vara med i deras film eftersom att de filmade oss. Tur att det inte kom med, måste jag nog säga, haha. Avslutningshowena bjöd på lite allt möjligt, bland annat lite bildspel, sång och inte allra minst strippning, haha! Jo, ni läste rätt. På vår skola är det tradition sen många år tillbaka att ekonomerna tar på sig badrockar som de sedan tar av sig och sjunger "Farbror Abraham". I år var inget undantag, men till skillnad från förra året så hoppade eleverna hopprep! Ni kan ju tänka er hur det ser att hoppa hopprep naken, ;)

Efter avslutningsshowerna, som ungefär slutade vid kl 15.00, fick vi gå hem för dagen! Jag för min del vilade en liten stund och kollade på Top Model och så. Nu har jag målat naglarna och ska snart gå ner och kolla på TV en stund. Igår hade jag migrän på kvällen, när jag skulle sova. Det är ingen höjdare att ha så ont i huvudet att man mår illa när det är dags att gå och lägga sig, men det gick det med. Jag har börjat att få mer och mer ont i huvudet nu och allt oftare migrän, som förut inte alls har varit särskillt vanligt. Jaja, jag somnade i alla fall men det varade bara en liten stund. Det hände någonting väldigt lustigt som jag inte kommer ihåg alltför mycket av, som jag blev påmind av vid frukosten imorse, haha! Jag gick nämligen i sömnen inatt. Jag vaknade av att jag hörde någon smäll, som jag antagligen drömde innan jag vaknade, eller så åstakom jag den själv genom att sparka i väggen eller något. Jag blev skiträdd och gick ut ur mitt rum och då kom mamma ut eftersom att hon hörde att jag hade gått ut från mitt rum och undrade vad det var. Jag sa att jag var jätterädd för att jag hade hört en stor smäll och verkligen hävdade att det hade hänt, haha! Jag tjatade om att det verkligen var något som hade ramlat eller något och att jag skulle kolla vad det var. Mamma sa att jag drömde och att jag skulle gå in och lägga mig igen. Jag kommer ihåg lite av händelsen men inte allt, tur det, haha!
Tydligen är det inte så ovanligt att barn eller unga går i sömnen, jag har nog bara gjort det en gång tidigare, haha! ;)

Imorgon blir det att komma till skolan vid kl 08.10, ungefär. Då ska vi i estetkören sjunga upp och sjunga igenom våra låtar. Sen vid kl 09.00 ska ettorna och tvåorna ha sin avslutning och vi ska sjunga för dem. Sen lite senare är det studenternas tur och då ska vi tillsammans med dem sjunga studentsången. Sen är vi fria! Jag längtar otroligt mycket till nästa år, då är det minsann inte vi som ska sjunga studentsången för någon annan, ;)

Kommentarer
Postat av: jenny

sv: Ja det var han verkligen:D!

2009-06-09 @ 19:55:25
URL: http://jennyorahim.blogg.se/
Postat av: Karin

Tack för frågan:) Svar kommer inom kort så håll utkik:)

2009-06-09 @ 19:58:26
URL: http://karinolofsson.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

sv; Haha, nej samma här :O

Och det blir inte bättre av att vi bara går i skolan och inte gör något som idag hade vi inställda lektioner mellan 8.15-12.35 sen hade vi 1 timmes lektion som vi satt och kollade på film. Så onödigt :O

2009-06-09 @ 20:17:00
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: Emma

jaha vad roligt!:)

2009-06-09 @ 20:28:33
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: emelie

sv: hehe ja ;D

2009-06-09 @ 20:57:54
URL: http://fuckingems.webblogg.se/
Postat av: ida

sv: haha ja precis, kunde inte sgat de bättre själv :D nu jävlar ska vi klaga! hahaha.



allt bra idag sötan?

2009-06-09 @ 21:04:47
URL: http://idapida.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja, det är skönt :)

2009-06-09 @ 21:46:21
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Louise - Ur mitt eget perspektiv

Bra! :D

Ja visst var det lite spännande!






Hoppas du har haft en bra dag!

Puss!

2009-06-09 @ 23:52:12
URL: http://lowice.blogg.se/
Postat av: Erika

sv: hihi ja :D

2009-06-10 @ 07:42:47
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: Elena

Härligt med sommarlov! (:

2009-06-10 @ 12:00:57
URL: http://ellisono.blogg.se/
Postat av: LIFE BY Marielle

härligt med sommarlov ;D

2009-06-10 @ 13:16:55
URL: http://mariellem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0