M a r i e s t a y r e a l

Dagens ordspråk: Lycka är ett sätt att resa, inte en destination.

Heej!

Nu har det varit ännu en dag då det känns som om det har varit lite för varmt. Jag älskar värme verkligen, men det har varit kvavt i luften både idag och igår. Sådär vidare konstigt är det kanske inte egentligen, för det har varit åska ganska länge här idag. På eftermiddagen kom det en riktig åskskur då det både regnade och haglade. Det kom in massa hagel genom dörren så det var bara att stänga, haha. Inte riktigt vad vi har varit vana med här nu, eftersom att det har varit ett sånt kanonväder! Tyvärr tror jag att det ska bli dåligt väder nu i ett par dagar, men det gör inget så länge det blir fint sen igen. Om inte annat har jag ju Turkiet att se fram emot!

Eftersom att det har varit så varmt här nu i ett par dagar har jag inte cyklat någonting. När det är 30 grader i skuggan är det väldigt mycket varmare i solen och då orkar jag inte riktigt med att cykla. Cyklingen tar så mycket energi och jag vill inte svimma på kuppen bara för att jag är envis med att cykla när det är varmt. Så cyklingen har fått varit ett tag. Om det blir lite svalare nu ett par dagar ska jag börja cykla igen, så jag har längtat! Det är nästan så att jag har gått och tjatat här hemma om att jag vill cykla, haha. Men nu ska det nog snart bli av om temperaturen ger med sig!

På min blogg skriver ju jag om mitt handikapp och om min värk. Sådär jättemycket prat om hur ont jag har, har det inte blivit på ett tag här - vilket jag tycker är positivt, om ni förstår vad jag menar, hehe. Jag önskar ju inget hellre än att inte ha ont. Jag har väldigt ofta ont i huvudet och så, men inte lika ont i resten av kroppen hela tiden som jag annars kan ha. Visst har jag ont, men det har lugnat ner sig lite. (Peppar, peppar ta i trä. Vill inte ha ont nu igen, haha!) Det kan nog bero mycket på att jag inte stressar om dagarna, som jag gör när det är skola. Nu sover jag ju länge på morgnarna och har inga måsten. En annan anledning kan också vara att det är sommar och varmt ute! Kyla är ju ingenting som gör min värk bättre, precis.

En sak som jag alltid vill att ni mina läsare ska komma ihåg, är att om ni är rörelsehindrade precis som jag, vare sig ni kan gå, sitter i rullstol eller har svårt på något annat vis med att röra er, så är ni precis som vilka andra tonåringar som helst. Det är ingen skillnad! Det är vad jag vill visa med min blogg i vartenda inlägg jag skriver. Jag skriver om shopping, för att det är ett av mina intressen, kläder. Jag skriver om cykling, för att det är vad jag tycker är kul att göra. Jag skriver om kompisar och aktiviteter för att jag är precis som vilken annan tjej i min ålder. Jag har lite svårare att gå, men det förändrar inte att jag inte vill vara med kompisar, träna, shoppa och göra roliga saker. Jag har ont, men det betyder inte att jag behöver sluta bry mig om mitt utseende. Jag är som vilken 18 årig tonårstjej som helst. Och jag står för det. M a r i e s t a y r e a l.

Kommentarer
Postat av: Maria

Det är ju ändå skönt med lite varierande väder ibland. :) Man blir nästan lite bortskämd om man bara har värme hela tiden.



svar: Okej, om den är bra måste du läsa den sedan då. ;)

Ja, verkligen jättekul! Det var en sådan överraskning att få sånt med posten bara sådär, när jag inte ens visste att jag vunnit.



Förstår att du bara trott det, vad skulle man annars tro när jag skriver på svenska? :) jag har aldrig bott i Sverige eller något, utan är helfinländare. Men här på västkusten där jag bor talar största delen svenska (Finland är ju ett tvåspråkigt land). Vi läser finska i skolan på samma vis som man läser engelska och sånt, men har ändå svenska som modersmål.



Ja, man måste nog bli rejält rik innan man har råd med sånt! ;) Man kanske borde börja med att satsa på en Europa-resa.

2009-07-03 @ 20:10:16
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: matilda

sv: rea tackar man ju inte nej till! ska försöka handla lite när jag är i frankrike :D

2009-07-03 @ 20:35:14
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Postat av: Malin-Hockeyfruga

hihi nä verkligen inte..de är bäst ;)

nä fy.. nu jobbar ja på en frisörsalong, i butiken.. men jag tror jag vill starta eget en dag så de är sånna kurser ja söker :)



hahaha ja de va pinsamt som tusan..men alla andra fick sånna knäppa saker så de va inte så utsatt haha;D

2009-07-03 @ 21:40:10
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/
Postat av: Erika

sv: Jo men det är ju så :D



Hur är läget idag? :)

2009-07-03 @ 22:28:50
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: Linda

ja, det tycker jag me!

2009-07-04 @ 11:18:26
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: L I N A ( b r o b e r g l i n a . b l o g g . s e )

ahh jaa okej :D:D

2009-07-04 @ 11:39:05
URL: http://broberglina.blogg.se/
Postat av: Felicia

Okej, tack för din röst :)

2009-07-04 @ 11:53:06
URL: http://thetruestory.webblogg.se/
Postat av: Anonym

ursäkta sent svar, men jag har ju haft semester :) tack så mycket för din kommentar :) den kommer från topshop. ha en toppendag! kramar

2009-07-04 @ 13:43:42
URL: http://littlepinksecrets.blogg.se/
Postat av: Alexandra :)

s: Så smart äre med sommarrea :) då shoppar jag med hela tiden! :D



Jag älskar att shoppa och hitta nya saker :) kram

2009-07-04 @ 15:56:04
URL: http://alxxz.blogg.se/
Postat av: Furran

Sv: Ja, absolut. :D

2009-07-04 @ 16:02:28
URL: http://elinmariehelena.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: Okej.. :)



hoppas du kan cykla snart då! =)

2009-07-04 @ 18:32:56
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: elin

sv: tror jag vet vilka du menar :)

2009-07-04 @ 18:54:27
URL: http://bengtssons.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha, jag brukar i regel också springa ifrån dem ;) Men den här gången hade jag en kamera i handen, då var det rätt svårt att slita sig loss ^^



Gillar ordspråket! :)



Ha en kanonbra morgondag! Hoppas du har sol och inte regn som jag ;/



Kram!

2009-07-04 @ 19:24:55
URL: http://makrills.blogg.se/
Postat av: Alexandra :)

s: hihi jaa precis :) haha javisst :D kram<3

2009-07-04 @ 19:30:54
URL: http://alxxz.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja absolut gör det hoppas du hittar ngt du gillar på http://www.beautyinsideout.se

2009-07-04 @ 19:37:22
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Ellmers

fin blogg :)

2009-07-04 @ 20:08:05
URL: http://ellmers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0