Cykla är min grej!

Dagens ordspråk: Det finns ingen så fattig att han inte kan hjälpa och ingen så rik att han inte behöver hjälp.

Ovanstående ordspråk tycker jag faktiskt är väldigt fint!

Idag var det tänkt att jag och Sanna skulle åka ner till stan och gå runt där och umgås lite. Så blev det tyvärr inte, för när det var tänkt att vi skulle åkte började det att först åska och sen komma regnskurar. Är ju lite mindre roligt att gå på stan då. Så vi bestämde oss för att ta det någon annan dag istället, kanske blir det nästa vecka eller så! Har känts så kvavt i luften idag också. Nu, omedbart, bums, genast, snarast, fortast möjligast, hoppas jag att vädret tar sitt förnuft till fånga och blir lite fint och varmt igen! Den där ryss-värmen jag pratade om, skulle inte den komma nu, tro?

I alla fall, nu kom jag nyss hem från en skön cykeltur. Det sken ju upp på förmiddagen men regnade förut, sen sken det upp igen och då passade jag på att ta ut cykeln! Jag blir alltid så glad när jag har cyklat och över att jag har orkat. 8km är ju inte bara, speciellt inte för mig. Det tar mellan 30-32 minuter, det tycker jag är ännu bättre och roligare, för för mig är den tiden jättebra! Nu spelar det ingen roll hur lång tid det tar, utan det viktiga är att jag orkar. Men att orka och samtidigt göra det på en bra tid enligt sig själv och sina egna förmågor, är lika roligt som det är bra!
Jag kände lite på hemvägen att jag hade ont i min högra fot. Hade lite svårt att orka ta i med den, men det gick bra ändå.
Som jag tidigare har nämt, cyklar jag nog lika mycket med mina armar som med mina ben. När kraften i armarna inte räcker till, då måste jag ju ha kraft ifrån någon annanstans. Då drar jag mig fram, på något konstigt vis, haha! Svårt att förklara. Om ni inte förstår men vill göra det, får ni nog prova på någon cykel hemma, ;) Nu lät det där lite konstigt, ehum! Haha!

Ikväll blir det att äta jordgubbar, mums! De hade billiga jordgubbar här idag, 20kr/litern. De hade tydligen någon kanpanj, sa dem. Det hade inte vi förra året när jag var jordgubbsförsäljare. Men jag åt så det räckte i alla fall, ;)




Kommentarer
Postat av: Erika

sv: hihi okej :P

2009-07-08 @ 20:19:47
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: carro

svar:godkväll:)

2009-07-08 @ 20:30:11
URL: http://carolineamandaanette.blogg.se/
Postat av: Emma

så du ska också till turkiet! vad roligt :D

nej det är faktiskt 3:e sommaren i rad för mig nu:)

2009-07-08 @ 20:32:22
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

sv; TAck så mycket! :D

Haha, ja precis ;)

2009-07-08 @ 21:47:23
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: Maria

svar: Ja, jag sitter bara och väntar på att en ny värmebölja ska komma jag med. Börjar tröttna på att det ska vara så kyligt nu.



Ja man behöver ju inte fatta allting. Och saker och ting brukar ju inte heller vara så logiska i filmer. Men bra var den.



Förutom finska, engelska och svenska så började jag läsa tyska nu första året i gymnasiet också. Jag har inte läst det i högstadiet så jag gick en sån där nybörjarkurs, medan de flesta andra gick på fortsättningstyska eftersom de läst det två år i högstadiet. Så efter julen var vi bara två stycken i min tyska grupp. Men snacka om att man lärde sig så istället när vi var så få personer! Det gällde att inte slarva med läxorna! ;)

Vilka språk kan du/läser du?

2009-07-08 @ 22:16:17
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Erica

Hm.. ta i med armarna..? (a)

2009-07-09 @ 00:22:02
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: Malin-Hockeyfruga

haha okey, ja hoppas den dyrker upp överhuvudtaget..:) hehe kampanj på hordgubbar..de va inte illa;D

2009-07-09 @ 09:52:29
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/
Postat av: Jagheterintesune

Hej, nu är jag tillbaka och bloggar som vanligt igen. Ledsen att jag inte hunnit svarat på din komentar föräns nu. :)



Följer du mig via bloglovin förästen? Om du inte gör det så kanske vi kan följa varandra? :)

2009-07-09 @ 14:00:36
URL: http://jagheterintesune.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

sv; haha ja :D

2009-07-09 @ 19:52:33
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0