Snö igen!


Hejsan!

Jag har fått många kommentarer för bilden på mig och Jimmy Jansson som togs för några år sedan. Roligt att så många tyckte att den var fin! Jag har träffat lite andra kändisar också som jag har kort på med mig och dem tillsammans.
Bland annat har jag det med Idol-Ola och Andreas Johnson! Men jag har träffat Idol-Danny och Snygg-Erik och fått signerat av dem, så det kanske kommer upp i bloggen någon gång. Ni får hålla utkik! =)

Idag har det varit en ganska lugn dag, har inte gjort så mycket alls, men det har varit skönt! 
Nu har min bror Mikael och hans sambo Sonja åkt hem till Stockholm igen. Det åkte hem i fredags för de hade tentor som de var tvugna att göra. Det har varit jättekul att de har varit här, och jag saknar dem redan. Men får träffa dem snart igen säket, =)

Imorse när jag vaknade så hörde jag skrik från småbarn ute. Jag förstod nästan direkt att det måste ha kommit snö, för då är det alltid barn som är ute och skriker och tjoar och åker i pulkabacken här utanför som jag själv gjorde när jag var i deras ålder! När jag gick upp och tittade ut, så såg jag att det stämde, det hade kommit snö! Nu när jul och nyår är över, så känns det inte lika roligt med snö. Förut längtade jag efter snön för det blir mycket mer julstämning då, men nu vill jag ju istället ha vår och inte snö! Men det är ju i alla fall fint, och det är mycket bättre än regn!

Jag kommer ihåg när jag var liten, då åkte jag lika mycket i backen som barnen gör ute nu. Det var det bästa jag visste på vintern, att vara ute i snön och leka och åka pulka och tefat och allt var det var! Jag kunde vara ute med kompisar och bygga snögrottor även fast det var -20 ute, haha! Jag åkte även längdskidor, eller försökte att åka i alla fall! Det var nog mer att jag hade skidorna på och gick med dem istället, haha! Jag kunde inte åka som alla andra, men jag gjorde det på mitt sätt! Även fast jag gick med dem, så var ju jag lika glad för det och tyckte att det var lika kul ändå. Jag provade även på att åka skridskor när jag var liten. Det var när vi i skolan skulle ha friluftsdag på lågstadiet, och jag ville så gärna försöka! Och det gjorde jag, även fast det inte gick så där jättebra. Jag kunde inte få något glid och åka, det ända jag kunde var att stå på skridskorna själv utan att någon höll i mig. Jag provade att åka med min idrottslärare, men det gick inte så bra när han höll i mig heller. Men jag försökte i alla fall, och hade jag inte gjort det så hade jag ju aldrig vetat hur det skulle ha gått!

Förresten! Jag är ju medlem på gratismode.se, där man kan samla ihop poäng för att få gratis presentkort från tex Gina Tricot, MQ, Siba, Cubus och en massa andra affärer! För att få poäng kan man besöka gratissidor, värva medlemar, och göra gratiserbjudanden. Det mesta är helt gratis, och det finns ingen hake! Klicka på den här länken http://www.gratismode.se/?c=27206 och registrera dig, så får du 50 poäng av mig!


Jag har provat på både skridskor och längdskidor. Skridskorna gick inte
så bra, och med längdskidorna gick jag med. Men jag har provat i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Maria

va?! ååh lyllos..

2009-01-03 @ 19:43:04
URL: http://maarlan.blogg.se/
Postat av: Maria

jaha okej. usch för regn!

2009-01-03 @ 20:38:58
URL: http://maarlan.blogg.se/
Postat av: chachas

Tack gumman :)!

2009-01-03 @ 20:47:07
URL: http://spellme.blogg.se/
Postat av: Ida Björck

skridskor är svårt ;D

2009-01-04 @ 12:32:37
URL: http://idahbjork.blogg.se/
Postat av: Jos

Ja, snö är för vintern innan jul..nu vill vi ha vår! :D

2009-01-04 @ 12:55:40
URL: http://juiceee.blogg.se/
Postat av: Mimmi

svar: ohja, den var toppen bra! :) hade du en bra kväll?

2009-01-04 @ 13:55:41
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: Mimmi

svar: Tackar! Vad kul att du gillade den

2009-01-04 @ 14:38:36
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: Louise

Skridskor är ju riktigt härligt! :)Ja, jag har hittat lite på rean som smink & böcker! Har du hittat något skoj?Min jul har varit jättemysig! Gott nytt år på dig gumman!

Puss!

2009-01-04 @ 15:31:56
URL: http://lowice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0