Går fort mellan varven

Fredag Fredag Fredag!

Nu sitter jag här igen och skriver om att det är fredag, det går fort mellan varven! Men vad gör det egentligen, eftersom att det är fredagar som vi gillar mest? Eller okej då, fredag är en av dagarna som jag gillar allra mest!

Dagen började med uppstigning vid 06.15. Jag tycker att sovmornarna blir bättre ju längre veckan går, men när det gäller fredagar så är det väl sissodär. Det slår ju verkligen inte sovmorronen till kl 08.00 som det är på torsdagar, men å andra sidan så slutar jag inte heller vid kl 10.45 på torsdagar, som jag gör på fredagar! Det finns fördelar och nackdelar med allting. Men jag vet inte om jag föredrar att börja senare och därmed sluta senare, eller börja tidigare och då också sluta tidigare? Båda två är ju bra, men vilken är bäst? Det är jätteskönt med sovmorron, men det är så skönt att sluta tidigt också. Vad tycker ni? Hellre sovmorron och sluta senare, eller börja tidigt och sluta tidigare? Och beroende på vad ni svarar, kan ni motivera varför? En ganska intressant fråga tycker jag, men jag vet inte vad jag själv kommer fram till för svar. Inte än i alla fall.

I helgen blir det att plugga lite grann, och imorron ska vi åka in till Örebro! Det ska bli roligt! Hoppas att det inte blir snöstorm under natten bara, för det verkade som om det var risk för att det skulle komma snö under natten och imorron, efter vad de sa på vädret. Vi har ju lite snö här nu redan, och det är jättehalt! Vädret har inte kunnat bestäma sig i några dagar, för om det ska vara minusgrader eller plusgrader ute. Och i och med detta har snön frusit på och blivit hal. Det har kommit ett litet lätt snöpuder idag, och det gör ju att man inte ser de hala fläckarna lika lätt. Det gäller att se upp vart man sätter fötterna alltså! Men en så länge har jag inte ramlat och slagit mig, får hoppas att jag inte gör det heller!

Nu ikväll blir det att kolla på Let's Dance! Förra veckan åkte ju Linda Haglund ut, och det ska bli spännande att se vem det är som åker ut idag. Vi får se vem det blir. Förresten, glöm inte att kolla i bloggen imorron under dagen, för det kommer att komma ett litet "speciellt" inlägg då! Jag kommer inte berätta mer om det idag, utan ni får kolla under morgon dagen.


Ha en bra fredagskväll allihopa!

Kommentarer
Postat av: ida

hoppas du får en bra helg :)

2009-01-23 @ 20:34:37
URL: http://iidak.blogg.se/
Postat av: S a n n a

SV: Javisst är den fantastiskt söt! (^^,)

2009-01-23 @ 21:06:15
URL: http://saos.blogg.se/
Postat av: NAVAS

SKIPPA LET´S DANCE OCH SE BRA DANS ISTÄLLET, HAHA! NERÅ ;) NU KAN NI SE MIG DANSA IFRÅN VÅRAN ROCK-DANSSHOW I DET SENASTE INLÄGGET. N´JOY ;)

hA EN MYSIG FREDAGKVÄLL :)

2009-01-23 @ 21:07:19
URL: http://sofianavas.blogg.se/
Postat av: NIKI

vet inte :P tips ?

2009-01-23 @ 21:26:34
URL: http://niczue.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv: vsg =)

klart man ska jue säga vad man tycker :D

& jag tyckte såå=)

hihih tack:D

2009-01-23 @ 21:52:13
URL: http://honkallaslinda.blogg.se/
Postat av: Helena

Svar: Tur att det var för sent kan man säga då. Urdålig stil. De skall inte tro att de kan behandla oss hur som helst. De är massor som inte har fått sina linser, och jag skall ringa dem på måndag och tala för alla bloggare! Ha en fin helg!

2009-01-23 @ 22:16:51
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: Solli

såg oxå let's dance...trodde inte blondinbella skulle åka ut såhär tidigt..ska bli spännande att läsa ditt inlägg imorrn!

2009-01-23 @ 23:36:53
URL: http://sollis.blogg.se/
Postat av: rita

ja, det är jättesmidigt och bra! :) hemsidan kallar jag för "hollin" men sök bara på "hollin + träna glosor" på google, så får du fram länken till hemsidan. ^^det var så lite så! <3 och vad glad jag blir av att du tycker att min blogg är söt. tack så hemskt, hemskt mkt!ha en trevlig helg (:

//Rita

2009-01-23 @ 23:39:56
URL: http://ritas.blogg.se/
Postat av: AMANDA

okej härligt :) vad blir det för saker då?=)

2009-01-23 @ 23:42:06
URL: http://aujmalm.blogg.se/
Postat av: angelica

jag tror det blir antingen nåt inom design eller så stadsbygge av nå slag :D

2009-01-24 @ 03:08:46
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0