Slappar-torsdag


Dagens ordspråk: Förståndet har sina gränser, endast dumheten är gränslös.

Halloj!

Nu sitter jag här framför datorn och fönar håret. Jag har precis färgat hårväxten med blonda slingor!
Det var ett tag sen sist, så nu var det dags att göra någonting åt det. Förut har jag färgat hela håret med slingor, men eftersom att jag vill att min riktiga hårfärg ska träda fram lite mer, så har jag bara färgat hårväxten nu. Jag tror att det kommer bli jättebra, om inte annat så ser jag ju det när håret är torrt!

Idag har jag mest tagit det lungt och inte gjort så mycket alls. Det har varit skönt, eftersom att vi var i Örebro hela dagen igår. Jag hade ju jätteont i fötterna igår kväll, men efter att jag hade gjort fotbad så kändes det bättre. Imorse när jag gick upp gjorde det inte alls ont i fötterna, så det kändes bra. Jag har inte haft så ont nu på några dagar heller, jag vet inte om det beror på att det är lov och att jag kan vila mycket mer nu. Ibland brukar jag ha mer ont på helger för att jag slappnar av, men inte nu. Det som jag har haft mer än vanligt nu ett tag, är nervvärk i mina knän! Det kommer på kvällarna innan jag ska sova och när jag vilar, inte rör benen, och det är så fruktansvärt obehagligt. Det känns som om det skulle vara 1000 maskar i mina knän som ålar sig hit och dit, eller som kugghjul som arbetar förfullt. Jag vet inte ens om det är den rätta förklaringen, för det är en känsla som jag inte kan beskriva. Det kommer och går i perioder. Men som jag brukar säga, det är bra med omväxling, så att det tex inte bara gör ont på ett ställe, utan att det varierar lite!

Förutom att vila idag så har jag spelat klarinett. Jag håller på och tränar förfullt inför restaurangshowen som vi ska ha i mars! Nu efter lovet går vi i skolan en vecka, och sen vecka 10 är vi borta från skolan och repar, och vecka 11 är det show på torsdag, fredag och lördag! Inte långt kvar nu!

Kommentarer
Postat av: mindy

God kväll.Allt är bara bra med mig denna dag..Lita trött i mina ben.men skönt att vara hemma nu & slappa.Hoppas att din dag har varit en bra dag.kram

2009-02-19 @ 20:16:17
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: SveaJ

sv: Ja absolut, visst är hon! :)

2009-02-20 @ 01:01:44
URL: http://sveaj.blogg.se/
Postat av: Sara~Candis

Sv. Ojoj du går verkligen miste om något :D

2009-02-20 @ 10:15:23
URL: http://candis.se
Postat av: MLi

Tack! :)

2009-02-20 @ 11:35:56
URL: http://emeliehallberger.blogg.se/
Postat av: A -*

jaaj ag älskar horoskop så det var som en självklarhet för mig att ha det där :D

2009-02-20 @ 12:00:35
URL: http://amandavardet.blogg.se/
Postat av: elsie

sv; ja sant, men sen har jag ju hört att fiskar bara har 3 sekunders minne, så den kanske hinner glömma bort :P

2009-02-20 @ 16:00:11
URL: http://elsaolofsson.blogg.se/
Postat av: A -*

jaa jag tycker det är jätte spänandeatt läsa:D

2009-02-20 @ 18:20:01
URL: http://amandavardet.blogg.se/
Postat av: My

Fin blogg :) Jag har förresten ritat en teckning som jag visar på min blogg, skulle bli SÅ glad om jag fick ngn respons på den =) Hade fint

2009-02-20 @ 19:35:52
URL: http://birch.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0