Slapp söndag

Heej!

Nu har vi kommit till den här sköna, slappa söndagen igen!
Det är skönt att bara ta igen sig och vila upp sig inför en ny kommande skolvecka!
Idag tog jag en lång och skön sovmorron igen. När jag var yngre hade jag jättesvårt att sova länge på mornarna, men nu sover jag lite längre. Sov till kl 10.00 idag, och det är nog det längsta jag brukar sova till, haha. Jag är helt enkelt en morronpigg människa! Huvudsaken är ju att jag är utvilad i alla fall, =)

Dagen har bestått av en hel del pluggande, hade ganska mycket den här helgen. Men nu är allting gjort, och känslan efter att ha gjort allting är jätteskön! Då är det ingenting jag behöver tänka på mer, och jag kan koppla av istället!
Men jag har inte bara pluggat idag, utan jag har varit en tur på stan också. Vi har ju alltid söndagstängt här, och det tycker jag är så tråkigt! Vi har bara öppet på söndagar när det är en månad kvar till jul. Men jag var där idag för biblioteket är i alla fall öppet på söndagar! Eller, riktigt sant kanske det inte var i alla lägen. Det är söndagsöppet mellan oktober och mars! Jag tycker att det borde vara söndagsöppet alla dagar, men så är det inte. I alla fall, vi åkte dit och jag lånade hem några böcker! Jag hade tänkt att låna böckerna som ingår i Twilightserien, men de var tyvärr utlånade. Men jag reserverade den första boken i alla fall! Jag vill ju ta reda på om de böckerna är lika bra som alla säger. De verkar ha blivit jättepopulärare, och böcker är ju alltid roligt! Jag har tyckt om att läsa böcker enda sedan jag var liten. Då kunde jag låna 20 böcker som mamma fick läsa högt för mig, innan jag själv hade lärt mig att läsa. Nu läser jag inte lika mycket som jag gjorde när jag var yngre, och det är för att jag har inte lika mycket tid till det längre. Nu är jag ju så trött efter att  jag har läst i skolböckerna, och sen är jag ju med kompisar och gör annat, så det blir inte lika mycket tid till läsning längre. Men varje kväll innan jag går och lägger mig läser jag en stund, annars kan jag inte sova! Men det blir inte bara böcker som jag läser, det blir mycket tidningar. Jag älskar tidningar, och läser ganska många. Det är allt från Sofis Mode varje måndag som är en bilaga från aftonbladet till CHIC och Glaze, och ibland lite olika skallertidningar som se&hör o.s.v. Och självklart läser jag en massa bloggar också!

Tycker ni om att läsa? Läser ni mycket böcker, eller är ni som jag som sällan missar ett nummer av era favorit tidningar?

Kommentarer
Postat av: Anonym

tack så mycket :D

2009-02-01 @ 20:46:29
URL: http://josephinesofia.blogg.se/
Postat av: Mimmi

svar: ja precis, Hennes mamma har cancer och klarar sig tyvärr inte vilket är jätte hemskt. Men boken har jag inte läst. Jag har den hemma men har inte läst den än, så jag ska nog göra det nu för boken är mycket bättre säger de som läst den och sett filmen )

2009-02-01 @ 20:48:31
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: Gynning

Jag läser inte jätte mycket men gör jag det blir det deckare! Kramis snygging ;-)

2009-02-02 @ 10:31:36
URL: http://frokengynning.blogg.se/
Postat av: LIFE BY Marielle

Läser i princip aldrig men ifall vi måste genom skolan så gör jag det =) var dock läsgalning för ett par år sen haha..



Härligt! min helg var bra också :) hmm, matrix har bra värmeskyddande produkter! :) kram

2009-02-02 @ 13:14:27
URL: http://mariellem.blogg.se/
Postat av: ida

ja, det är jätte mysigt :) älskar att vara i stallet,

2009-02-02 @ 14:47:40
URL: http://iidak.blogg.se/
Postat av: helena

sv; ja precis :)!

Njaaa, jag är inte en sån människa som sitter och läser böcker. Om jag ska vara ärlig så har jag aldrig läst ut en bok i hela mitt liv. Jag läser bara frida-tidningar, men det räknas som inte ngn bok xD

2009-02-02 @ 15:33:04
URL: http://helenahildegran.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: haha okej! :P kjolen är ful/snygg då da! :) vad gör du? :)

2009-02-02 @ 18:16:42
URL: http://tanzanit.blogg.se/
Postat av: NIKI

Aaa det är ju det :D

2009-02-02 @ 18:42:49
URL: http://niczue.blogg.se/
Postat av: ida

varför rider du inte längre? :/ jag har ridit i ca 10- 11 år :)

2009-02-02 @ 19:09:41
URL: http://iidak.blogg.se/
Postat av: S A N N A

sv: ja precis, ett vitt linne skulle vara perfekto! :P jag gör om lite bilder !:)

2009-02-02 @ 19:17:59
URL: http://tanzanit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0