Spontanshopping

Dagens ordspråk: Som man ropar får man svar.

Hallå!

Den här helgen har verkligen börjat bra! Imorse när vi vaknade visste vi inte alls vad vi skulle hitta på för tokigheter idag, men som dagen senare utvisade. Kan ge er en ledtråd och säga att det först började med julrea på Jysk men att det slutade med storköp! Men... som vanligt tar jag det från början!

Igår sov Sanna över hos mig! Det var väldigt länge sedan som vi sov över hos varandra och som vanligt var det alldeles för länge sedan som vi sågs. Vi båda är väldigt upptagna med skolan och hinner inte ses så ofta eftersom vi inte bor i samma stad längre, men nu var det som tur bara några veckors mellanrum sen sist vi sågs.
Vi tittade på film, pratade och skrattade och hade det jättekul och trevligt!

Idag då, skulle vi ut och handla. Vi skulle först till Jysk där de har den berömda julrean varje år! De säljer allt som har med julen att göra för minst halva priset, så det är alltid så kul att gå där och kolla och se om det finns något att ha. När vi hade varit där skulle vi åka till Ö&B. Den butiken kom till oss i våras ungefär och i anslutning till det kom det fler butiker. Vi passade på att kolla in i nästan alla idag, vilket inkluderar Expert och Elgiganten. Vi har länge tänkt här hemma på att köpa en platt-tv, eftersom vi kollar mycket på film och så. Vi tittade på flera stycken inne på Expert och de hade många bra erbjudanden. Efter att ha pratat med dem och jämfört olika tv-apparater kom vi ut med en Plasma TV från Samsung med 42 tum. Spontanshopping i allra största grad!

Nu står TV:n i vardagsrummet! Jag måste säga att den passar väldigt bra där inne, haha. Jag blev helt chockad för det är verkligen stor skillnad mellan en platt-tv och en tjock-tv. Nu var vår tjock-tv inte 42 tum direkt, men det finns så många andra skillnader. Det känns konstigt att titta på den med så bred skärm, känns konstigt. Men efter en vecka kommer det väl kännas som att jag aldrig har sett på något annat. Det här blev verkligen en julklapp till oss själva! Jag tror att en sån TV skulle göra sig riktigt, riktigt bra i mitt rum också. Det är inga problem, jag kan slänga ut min gamla helt själv, ;) Haha, skoja bara!

Imorgon blir det fullt hus här, höll jag på att säga! Blir det inte hos oss egentligen, utan rättare sagt hos min mormor. Hon fyller år imorgon, på Lucia, så vi ska åka och fira henne! Men först kommer syrran, Adde och Lowe hit och äter söndagslunch! Ska bli riktigt mysigt. Tredje advent och Lucia på det!
Nu saknas det bara lite mer snö, fast det har faktiskt snöat lite här idag, och jag tror att det gör det än!



Den här spontanshoppade vi idag på Expert! Vi har velat ha en Plasma Tv länge, och idag fick vi en.


Kommentarer
Postat av: Maria

Sådär var det när vi köpte vår nya TV också, det var en rejäl skillnad mellan den gamla tjocka och den nya tunna och stora. Fast man vänjer sig fort :D



sv: Tack, roligt att du tycker det :D

2009-12-12 @ 20:35:45
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

tack! vad roligt att du gillade min kollektion!

Kul med ny tv!

2009-12-12 @ 22:13:39
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: jag vill också se den igen, den var så bra ju!

Har spelat sen jag var 7 år, men har slutat vid vissa tillfällen. Tur att jag har haft en sån mamma som pushar mig och syrra som inspirerar.

2009-12-12 @ 23:18:54
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Emma

jaha!:)

nej jag får mina betyg om exakt en vecka.. durundun!

2009-12-12 @ 23:58:39
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: Sara

sv: jaha :) va kul, vilken skola?

2009-12-13 @ 11:37:26
URL: http://liveyourlifeandmakeitrock.blogg.se/
Postat av: Erika

sv. Ja igår var jag o shoppade, så det var kul. sjd? :D

2009-12-13 @ 12:11:14
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: A L E X A N D R A

Tackar tackar! haha jag med, men den går ju på ett par tusen får spara haha

2009-12-13 @ 13:20:19
URL: http://alexandradr.blogg.se/
Postat av: Anna

Grymt nice :) En tv hade inte vart fel att ha på sitt rum!



Svar: Eftersom jag hade blont hår i somras så är fortfarande mer än 2/3 delar av mitt hår blonderat, så jag måste färga över det med brunt. Men nu har jag inte färgat det på några månader för jag tycker det har blivit en fin skiftning längst ner, men ska nog fylla i lite slingor nästa gång jag besöker frisören:)

2009-12-13 @ 15:02:26
URL: http://soockertoopp.blogg.se/
Postat av: mina

God eftermiddag gumman.Hoppas att allt är bra med dig denna söndag?

Här är allt bara bra med mig...Jodå det kom lita snö denna dag..synd att det inte stannade..Hoppas att det kommer mera.Ha en skön lucia.kram kram

2009-12-13 @ 15:47:37
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Sofie

hehe bra shopping :D

2009-12-13 @ 18:50:05
URL: http://sofieomnell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0